Seven 1 2013

 

Vorige week is het eerste clubblad van 2013 bij u op de mat gevallen. Deze keer met een voorwoord van twee redacteuren.

Marloes

Nog even en dan “mag” ik dit clubblad voortaan alleen maken.
Ik heb het al even geprobeerd met dit eerste clubblad van 2013. 
Het valt nog niet mee moet ik u zeggen, om het hele clubblad samen te stellen en in de voetsporen te stappen van uw vertrouwde redacteur; Joop. Want hij leverde altijd een prachtig gevuld clubblad af. Maar ik beloof u mijn best te zullen doen, met Joop nog even aan mijn zijde.

Natuurlijk verwacht ik ook een klein beetje assistentie van u, de lezer.
 Het zijn ten slotte stukjes die zijn ingezonden door leden, voor leden. En u wilt toch niet dat ik niets te doen heb…

 

In dit clubblad blikken we nog even terug naar vorig jaar met wat uitslagen van ritten en hun verhalen. Ook leuke reisverhalen van mensen die er met de Mini op uit zijn getrokken, zien we wat een Mini voor geluk kan brengen bij Maaike, Pien & Wouter en kunnen we een gokje doen of we voor roze of blauw gaan! We lezen het vervolg van Patrick en zijn Mini Project, zijn op een feestje geweest bij Van Engelen en krijgen een uitgebreid verslag over de Mini Lapagayo te lezen.

Zoals gebruikelijk sluiten we dit eerste nummer af met de Kerstwensen die we dit jaar mochten ontvangen en de gebruikelijke column. 
Ik wens u veel kijk- en leesplezier met deze eerste Seven in 2013.

Marloes

Joop

Het zal u ongetwijfeld opgevallen zijn dat we de fotoreportages van de gehouden ritten erg laat op de website hebben gezet. Zonder teveel in details te treden, kunnen we stellen dat het na, en eigenlijk al tijdens, het jubileumfeest fout ging. Mijn moeder is kort daarna overleden en behalve de begrafenis zit daar bijna altijd het leeghalen van een kamer, of in dit geval een flat met drie kamers, bij. Dat neemt erg veel tijd in beslag. Tijdens die opruimwerkzaamheden hadden Ria en ik besloten om na vijf jaar weer terug te gaan naar ons nog steeds te koop staande huis. Gelukkig zaten we tijdelijk (vijf jaar) in een 55+ huurwoning.

Tot zover ons gebrek aan “vrije tijd”, want het clubgebeuren, en dat wil ik bij deze nog eens sterk benadrukken, is een vrijwilligers job. De fotoreportages, die ik samenstel moeten door Eelke Blok op onze MSCN website gezet worden. Kwestie van taken verdelen. Doch Eelke en zijn vriendin Jacomien en de kleine Imke van een paar maanden waren ook aan het verhuizen.
Tot overmaat van ramp wilde het niet vlotten met de overdracht van de uitslagen en het Algemeen Klassement van Dennis van Hoof naar Marco Baelemans. Buggers op de lijn!!!

Maar het komt allemaal weer goed. Geloof me!

Joop

 

En nog een korte terugblik op het jubileumclubblad van december 2012:

Complimenten op zijn plaats
. Van een aantal leden hebben we mooie, liefdevolle reacties gehad op onze jubileumuitgave. Ik, Marloes, heb er niets aan gedaan. Joop heeft hier, twee jaar lang, met volle overgave aan gewerkt. Nou echt waar, een mooier afscheidscadeau van Joop, hadden wij niet kunnen krijgen. Joop bedankt!

 

Let op: Kopijsluiting maandag 4 maart 2013