Seven 2 2013

 

Over een paar dagen ontvangen onze leden het tweede clubblad van 2013. Deze keer is het gemaakt door onze nieuwe hoofdredacteur Marloes en nemen Joop en Ria officieel afscheid. Marloes, Joop en Ria staan hierbij stil in het voorwoord van de redactie.

Van de redactie

Een vreemd clubblad. Dat vind ik het...
Ik bedoel dan niet hoe het eruit ziet, daar zult u ongetwijfeld niet direct iets aan zien. Het gaat bij mij wat meer over het gevoel dat het me gaf om deze editie in elkaar te zetten. We nemen namelijk afscheid van wat meer dan een decennium lang een soort van houvast was. Ze waren er altijd voor u. Onze voorzitter Han Bijsterbosch treed na 11 jaar voorzitterschap af, ook de voorzitter van de sportcommissie Nils Wijdenes (14 jaar in deze positie) treed af en onze vaste redactie, Joop, geeft het stokje na maar liefst 15 jaar door. ...Aan mij! 

Joop en ook Ria zullen nog geen afstand doen van hun bestuurstaken, maar wel minder gaan ondernemen. Han en Nils zult u wellicht ook nog wel eens tegen gaan komen, maar treden niet meer tot het nieuw te vormen bestuur toe.
 Ik hoef me niet meer aan u voor te stellen, maar de nieuwe voorzitters presenteren zich nog wel even verderop. 
In het vorige clubblad meldde ik u al dat ik druk bezig was met het overnemen van de Seven, uit handen van Joop. Het vlot goed en deze editie heb ik dan ook alleen gemaakt. Natuurlijk met kopij van jullie, de leden. Maar ook wat gaten zijn opgevuld door Joop's teksten. Hij deed het zo lang, dat clubblad verzorgen, en hij heeft er ontzettend veel Mini-kennis mee opgedaan met Ria aan zijn zijde.

Ik hoop u in de toekomst een net zo mooi gevuld blad te kunnen blijven aanbieden, natuurlijk met uw hulp. Soms vraag ik me wel eens af, wat u nou wil lezen in het clubblad. Wilt u mij dat eens doorgeven?

In dit clubblad treft u in ieder geval genoeg te lezen en te kijken aan. Eerst natuurlijk de laatste "van de voorzitter" of zeg ik nu; "van de oud-voorzitter"? We treffen een prachtige compilatie aan, gemaakt door Joop, over Han, Nils, Joop en Ria en hun tijd in het bestuur. Ook komen de twee nieuwe voorzitters kort aan het woord. U kent ze vast al; Natascha en Marco. We krijgen via diverse stukjes te zien hoe Mini's een rol spelen als blikvangers en klantenmagneten, zowel voor prullaria als voor koffie. Gaan we verder met de gebruikelijke uitslagen van de clubkampioenschappen, een verslag van een witte en koude Brabantse Winter Rit en het bijzondere verslag van de Zeelandrit. We kijken terug (of juist vooruit?) naar het IMM in Italië en van Mike lezen we hoe hij het vond in Hongarije. Howard is "Down Under" geweest. Voor clubblad 3 houdt u ook enkele stukken van ons tegoed zoals de volgende aflevering van 'er was eens'.
We sluiten af met de gebruikelijke column.

Mist u iets, heeft u leuke aanvullende stukjes, ideeën, foto's of iets bijzonders meegemaakt met uw Mini? Laat het mij weten, we hebben altijd plaats om dit in uw clubblad 'de Seven' te vereeuwigen.

Marloes Donders 

Van de ex-redactie

Vreemd idee dat ik geen clubblad meer hoef te maken en dat Ria niet in het archief hoeft te duiken of achter telefonische zaakjes aan moet gaan. Veel gestelde vraag is dan ook: “Ga je het niet missen?” Voor mezelf sprekend kan ik zeggen dat ik het ga missen en dan vooral het opmaakdeel en het contact met de drukker. Wat ik niet zal missen zijn al die mailtjes die niet goed doorkomen of die ik niet “op een normale manier” kan verzenden. Wat dat betreft heeft het internet mijn humeur met vlagen behoorlijk ondermijnd. Ria, daarentegen, stond daar gelukkig wat makkelijker tegenover. Lukt het vandaag niet, dan maar morgen. We blijven echter wel in functie als sportcommissarissen. Ojee!!!

In dit, voor mij, laatste redactiestukje wil ik iedereen bedanken voor alle bijdragen, teksten, foto’s, wetenswaardigheden, leuke Mini-momenten etc…  Een dikke pluim van ons, voor alle inzenders!
En Marloes wens ik alle sterkte toe, en we hopen dat het fenomeen Clubblad nog jaren mag blijven bestaan.
 
Joop en Ria Groos

 

Let op: Kopijsluiting maandag 3 juni 2013