Seven 3 2013

 

Vandaag of morgen ontvangen onze leden het derde clubblad van 2013.

Van de redactie

Eindelijk is het dan lekker weer! Eindelijk kunnen we erop uit! We hebben ook lang genoeg gewacht lijkt me zo, die winter duurde veel te lang.

In dit clubblad krijg je vast een voorproefje te lezen en te zien van de belevenissen, die je zoal met je Mini zou kunnen meemaken. Eerst van al een nieuw stukje van de voorzitter, of moet ik juist zeggen een eerste stukje geschreven door de nieuwe voorzitter?

We hebben natuurlijk een aantal ritverslagen in woord en beeld en kijken ook even terug naar de prijswinnaars van vorig jaar, die we de hand hebben mogen schudden na de algemene leden vergadering. Het bijzondere aan die vergadering was niet alleen dat het halve bestuur werd gewisseld, maar ook dat de dochter van onze oud-voorzitter Bob Manheim; Jetje Manheim, de Bob-Manheim-Bokaal voor het eerst mocht komen uitreiken.
 

Deze bokaal heette voorheen de Veteranen-Trophy. U leest dat verslag in de bijgevoegde convocaten en de mooie woorden van Jetje in deze Seven wat verderop.

We zien ook dat een aantal mensen in het zonnetje zijn gezet door diverse bladen. Roland staat in de Autovisie en we treffen een aantal Pimlico’s aan in een oldtimer blaadje van de omgeving Dongen. We leren hoe de Bakelse Mini Club nu eigenlijk is ontstaan, door een kort verhaaltje van Michael. Van Howard hadden we nog een deel van zijn reisverhaal naar Australië tegoed en van Joop de volgende editie van ‘Er was eens…’

Ook geven we u in deze editie een goede reden om op vakantie te gaan met uw Mini. Of u nu in Nederland gaat naar bijvoorbeeld het Bataviaweekend of dat u naar Italië bent gecrost voor het IMM. Alles lijkt in de Mini te passen, als je maar wilt, dus pak maar in! Zelfs Flipje is op vakantie geweest. 
Natuurlijk willen we graag van u lezen hoe u dan met uw Mini ben weggegaan in clubblad 4.

Een verslag van onze eerste clubdag, die gehouden werd in Den Bosch, houd u van ons tegoed voor de volgende editie. Wel wil ik u vast verklappen dat wij uiterst tevreden waren over de opzet en de locatie. Bijna 300 Mini’s waren een kijkje komen nemen.

Ik wil iedereen bedanken voor hun inzendingen voor dit clubblad, maar zoals altijd geldt; stuur maar door die stukjes!


Marloes Donders

 

Let op: Kopijsluiting maandag 1 juli 2013