Seven 5 2013

 

Vandaag of morgen valt het vijfde clubblad van 2013 bij onze leden op de mat.

Van de redactie

Zo, ik ga er maar eens goed voor zitten. Ik heb u namelijk het een en ander te melden. In het vorige clubblad plaatste ik een oproepje voor een nieuwe column-schrijver. Ik was in de veronderstelling dat er weinig reactie op zou komen, dus legde ik alvast contact met iemand die ik er wel geschikt voor achtte. Al snel kreeg ik een 'JA' terug van deze jongeman; Mike Franssen. Maar er kwamen meerdere reacties... Kiezen? Nee, gewoon allemaal gebruiken! Dus ik kan u melden dat u in dit clubblad een nieuwe columnist aantreft onder de noemer iMini, Mike zal de komende clubbladen een kort verslag schrijven van een Special Edition Mini en ook Henk van Brakel duikt zijn foto- en plaatjes archief in om een bijzondere Mini of iets Mini gerelateerds uit te lichten.

Met deze inbreng ben ik erg blij, Het levert een mooi divers clubblad op en ik hoef natuurlijk minder zelf te schrijven of er mensen voor te ronselen.

Wat treft u verder nog meer aan? Vooral mooie verslagen van zomerse belevenissen. Zoals de voorzitter het al noemde waren er over het Bataviaweekend verschillende stukjes en foto’s binnengekomen. Ik heb besloten er twee te plaatsen vanuit twee verschillende opzichten. We lezen over de Midzomeravondrit, Zomerse Mini’s en Camper MINI’s. Joop en Ria zijn voor u als echte reporters naar Born afgereisd om voor u een verslag te maken van de Mini die daar wordt gerestaureerd. Bas en Susanne hadden pech, Bertina wordt langs de kant van de weg niet in stijl geholpen en de Mini van Patrick kan ook de weg nog niet zonder zorgen op. Er was eens... gaat verder en Howard blijft ook  aan zijn pen vastzitten met weer een mooi verhaal over een Engels evenement. We sluiten af met de nieuwe columnist en ik ben benieuwd naar uw nieuwe verhalen in mijn inbox…

Marloes Baelemans


Let op: Kopijsluiting maandag 4 november 2013!

PS. Ben je nog geen lid maar wil je de rest van het clubblad ook lezen? Schrijf je dan snel in via deze link.