Ingediend door Natascha op ma, 02-12-2013 21:53
Berichttekst

Nog een paar nachtjes slapen en het laatste clubblad van 2013 valt bij onze leden op de mat.

Van de redactie

Het laatste clubblad van dit jaar ligt voor u. Het was voor mij geen makkelijk jaar om voor u elke keer een boeiend gevuld clubblad te verzorgen, maar het is me gelukt. Mede dankzij de inzendingen van u! Terwijl u heerlijk de laatste maanden wat ritten heeft gereden, een natte laatste clubdag heeft bezocht en vast kon genieten van het heerlijke niet-Mini-vriendelijke najaarsweer, was het bestuur druk in de weer om voor u de voorlopige kalender vast compleet te maken. Naast de Seven heb ik me ook bezig gehouden met de kerstkaart. Hiervoor ben ik mijn eigen fotoarchief eens goed ingedoken. Ik hoop dat u de warme groet die wij u toewensen, hartelijk heeft ontvangen.
Wie wij in het komende jaar ook hartelijk gaan ontvangen zijn de nieuwe 

leden van 2013. Hieronder in een korte inleiding meer daarover. Ook heten wij de jongste Mini-liefhebbertjes welkom op pagina 8.

Tevens hebben we een oude Mini welkom (terug) geheten in Born waarover u verderop
een verslagje in beeld zult aantreffen.
Dit laatste clubblad van het jaar puilt bijna uit. Van de foto’s wel te verstaan. Diverse mensen hebben de moeite genomen een leuk stuk in te sturen. Verschillende avonturen, van een tourtocht in Brabant tot een opname dag bij de BZT-show. U vindt ook de vastere rubrieken weer terug evenals de laatst gehouden evenementen in deze Seven. Niet te vergeten de nieuwe kalender met al onze activiteiten en de speciale leden-acties. Verder treft u vooral veel mode en trends aan. Ja, ja ons geliefde wagentje is al jaren een icoon op diverse vlakken! Met veel pas en meetwerk heb ik alles erin kunnen krijgen en sommige delen zelfs moeten knippen. Zo zie ik het graag… veel kopij, laat maar komen!

Marloes Donders

 

Let op: Kopijsluiting maandag 6 januari 2014!

PS. Ben je nog geen lid en wil je de rest van het clubblad ook lezen? Schrijf je dan snel in via deze link.