Nagenieten

 

De afgelopen tijd hebben we weer kunnen genieten van diverse leuke activiteiten met onze Mini's.

Op 15 juni was er de jaarlijkse Kersenrit. Puzzelen in de Betuwe met als toetje heerlijke kersen. Bekijk hier de foto's en de uitslag

Op zondag 22 juni organiseerde Paul Velthuis het eerste Mini-evenement in zijn woonplaats Kampen. Eerst gezellig praten en elkaars Mini bewonderen en daarna lekker toeren door de omgeving. Samen met zijn dochter heeft hij een leuk filmpje gemaakt plus een aantal mooie foto's

En zondag 29 juni was het weer feest, deze keer waren we met onze clubdag te gast op de Autojumble in Waalwijk. Op deze dag zijn alle types Engelse auto's welkom en er was dus een hoop te zien. De bezoekers konden stemmen op de mooiste Mini van de dag met als winnaar de Mini van Jasper van den Heuvel. De hele uitslag staat in het clubblad van augustus, de foto's vind je hier

In het weekend van 4 -6 juni organiseerden we het Bataviaweekend in Lelystad. Deze keer zonder regen bij de barbecue en met een spannende voetbalwedstrijd op het grote scherm. Het was weer een gezellig weekend waarvan we al een paar foto's hebben gekregen maar er kunnen er nog meer bij. Je kunt je foto's (liefst via We Transfer) sturen naar Natascha.

En zondag 13 juli is het tijd voor het laatste evenement voor de zomervakantie, het Classic Race Festival in Assen waar we een eigen plek op de paddock hebben. Hier zijn nog kaartjes voor beschikbaar. 

De afsluiter van het eerste half jaar is op de clubavond in Huizen op maandag 14 juli. Daar kunnen we nog een keer napraten over het afgelopen seizoen en alvast plannen maken voor de komende maanden.

Na de zomer is het eerste evenement van de Mini Seven Club op zaterdag 30 augustus, de Midzomeravondrit. Daarvoor zijn er nog diverse andere activiteiten en het IMM in Engeland. Kijk snel in onze kalender voor alle mogelijkheden.

Wij wensen iedereen een fijne zomer en veel rijplezier met zijn/haar Classic of New Mini. Tot ziens op een van onze evenementen, ons forumFacebook, Twitter of Flickr. 

Camping met Mini's Fotograaf Peter van der Leer