September evenementenmaand

 

Startopstelling ClassicsDe komende maand is een drukke maand voor miniliefhebbers. Je kunt elk weekend op stap en zelfs doordeweeks zijn er evenementen. 

Er zijn twee clubavonden. Op donderdagavond 4 september in Tilburg (NB), en op maandagavond 8 september in Huizen (NH). Hier kun je kennismaken met miniliefhebbers uit je omgeving, lekker bijkletsen en als je zin hebt een rondje karten.

Toeren met je Classic Mini of MINI kun je op zondag 7 september bij de Noordwijk Mini Marathon. Deze toertocht wordt al voor de 17e keer georganiseerd. Dit jaar is de start in Hilversum, de finish is zoals altijd op de boulevard van Noordwijk.

Op dezelfde dag kun je in Overijssel meedoen aan de toertocht bij de Wiejese Diekdaegen. 

En in Vlaanderen zijn er de Soralysrun en Minis op den Dries

Bovenstaande ritten zijn in een paar uurtjes te rijden. Als je dat te weinig vindt geef je dan op voor de ca. 780 km lange Omloop van de Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn die gehouden wordt op 6-7 september. 

Op zondag 14 september organiseert Miniclub Brabant de Picknickrit, lekker toeren met halverwege…. een picknick. 

Kampeerliefhebbers zijn van vrijdag 19 t/m zondag 21 september van harte welkom op het altijd gezellige kampeerweekend in de Ardennen, het Ardennenweekend. Wil je dit niet missen? Schrijf je dan snel in.

Als afsluiter van de september evenementenmaand organiseren we op zondag 28 september een puzzelrit, de Smokkelrit in en rond Eersel (NB). 

Wij zien je graag op een of meer van deze evenementen.

 

Ps. Wil je op de hoogte blijven van al onze evenementen? Wordt dan lid van onze Facebookpagina.

Ben je lid van de Mini Seven Club Nederland? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Dit doe je door op de website in te loggen en daarna op je profielpagina je lidmaatschapsnummer en e-mailadres in te vullen en aan te vinken dat je de SevenMail nieuwsbrief wilt ontvangen. Je krijgt dan ongeveer een week voor een evenement een herinnering.