Seven 1 2014

 

Voorkant Seven 2014Het eerste clubblad van 2014 is onderweg. Heb jij hem al? Laat ons dan horen wat je ervan vindt. 

Van de redactie

Voordat ik u in dit stukje tekst ga vertellen wat er ongeveer in deze Seven te vinden is, wil ik u nog even mee terug nemen naar het afgelopen jaar. Ik wil jullie bedanken voor de komst op onze evenementen, uw sponsoring, uw bijdrage voor het clubblad of uw fysieke hulp. We zeggen het zo vaak; een club is niets zonder zijn actieve leden. We willen u graag dit jaar weer ontmoeten ook al is uw auto misschien weer oldtimer af verklaard… Het afgelopen jaar vonden ook grote wisselingen plaats in het bestuur, met ook een nieuwe voorzitter. Mij bevalt hij wel, en bij u? Achter de schermen zijn er in de vergaderingen al de nodige zaken besproken om aan te gaan pakken in 2014 en met name de evenementen. U zult hierover meer te weten komen op de Algemene Ledenvergadering in maart. 

We hopen u dan te mogen verwelkomen, of op een van de andere evenementen natuurlijk!  
2014 is het jaar dat de Mini 55 jaar en de Moke 50 jaar bestaat. Ook is het 50 jaar geleden dat de eerste race in Monte Carlo werd gewonnen door Paddy Hopkirk. Dit zal ongetwijfeld groots gevierd worden in Engeland deze zomer. Ik zal proberen er met uw hulp zoveel mogelijk van vast te leggen.


Dan naar dit clubblad. Hij is weer vol gekomen met afwisselende stukken kopij. Staat uw stuk er dit keer niet in? Dan schuift het door naar een beter passende uitgave.
We blikken eerst terug naar de kerstdagen met de door ons ontvangen kerstkaarten van 2013. Altijd leuk om een kaart in stijl te ontvangen. Ook gaan we nog even terug met de verslagen van de Achterhoekrit en de Liflaf. Dan heeft u het vervolg, deel twee, tegoed van Koerts verslag op Goodwood revival. Er zijn historische momenten vastgelegd in de stukken van Howard, Joop en Henk. Maar er is ook plaats voor vernieuwing. De nieuwe MINI F56 is namelijk gelanceerd. Dat was me een spektakel of??
Diverse kortere stukken en vaste inzendingen zoals de Limited Editions en de Column vullen deze uitgave perfect aan, u leest het vanzelf.
En heeft u de Oud en Nieuw rit gemist? Kom dan naar de toertocht in Utrecht voorafgaand aan de ALV. Of kom eens puzzelen? Uw eerste angsten als nieuw lid proberen we weg te poetsen op de nieuwe ledendag.
Rest mij u nog te vertellen dat er weer een Mini (of Mini’s) getuige mogen zijn van een huwelijk. De trouwkaart met natuurlijk de Mini in de hoofdrol vindt u verderop tezamen met een verjaardagsverrassing voor Jan uit Zeeland! Jan, welkom bij de club!
Veel leesplezier allemaal.

Marloes Baelemans

 

 

Let op: Kopijsluiting maandag 3 maart 2014!

PS. Ben je nog geen lid maar wil je wel de rest van het clubblad lezen? Schrijf je dan snel in via deze link.