Ingediend door Natascha op vr, 04-04-2014 15:12
Berichttekst

Voorkant Seven 2014Bij de meeste leden is hij giseren al op de mat gevallen, het tweede clubblad van 2014. En volgens de traditie zat er bij dit clubblad een presentje om onze leden nog eens extra te bedanken voor hun lidmaatschap.

De echte puzzelaars hebben het vast gelijk herkend en in hun Mini gelegd. Voor degenen die zich afvragen wat ze nou met die lineaal moeten doen, hij komt heel goed van pas bij een puzzelrit waarbij je de kortste route tussen bepaalde punten op de kaart moet uitstippelen. Er staan maar liefst 4 verschillende schaalindelingen op dus wat voor kaart je ook van de uitzetter krijgt, deze lineaal past altijd. 

En wat staat er in het clubblad?

Deze keer staan er terugblikken en uitslagen in van twee ritten, de uitslagen van het algemeen klassement van 2013, de columns van 

Mike, Howard en Joop. Een prachtig artikel over de hartewens van Lieke, een verslag van een bezoek aan Goodwood Revival en een verhaal over politiemini's. En naast dit alles ook nog veel foto's en een reisverslag van twee van onze leden. Kortom het zijn weer 32 pagina's vol lees en kijkplezier geworden. 

 

Wil jij de volgende keer graag jouw verhaal in ons clubblad terugzien? Stuur het dan voor 1 mei naar marloes@minisevenclub.nl.


PS. Ben je nog geen lid maar wil je wel het clubblad lezen? Schrijf je dan snel in via deze link. Of schrijf je op de clubdag van 13 april in bij onze clubstand en neem het gelijk mee naar huis.