Seven 3 2014

Ingediend door Natascha op
Berichttekst

Voorkant Seven 2014Vandaag of morgen valt hij bij al onze leden op de mat, het derde clubblad van 2014. Met deze keer veel verslagen in woord en beeld van evenementen en natuurlijk ook de algemene ledenvergadering.
Maar ook mijn ietwat lange verslag van de MINI F56 Launch die ik heb bijgewoond. Het was onmogelijk om deze op te knippen in twee stukken. Ik denk dat ik er zelfs wel een halve Seven mee had kunnen vullen! Wat dat betreft kan ik mijn redactionele gave nog wel wat aanscherpen. 

Van alle kanten werden mij artikelen gestuurd over MINI Nederland. Het ene ging over de Launch zelf, het andere over de specificaties van deze MINI en weer een ander over de oude gerestaureerde “Mini Reborn”. Mocht ik ooit om kopij verlegen zitten dan kan ik deze eens mooi inpassen, hoewel… is het dan nog actueel? Bij MINI veranderd alles zo snel, is zo -van nu-. Kunnen de classic liefhebbers het dan nog volgen of willen ze het niet eens lezen? Nou ja, in vroegere tijden veranderde de Mini ook wel vaak, er zijn immers zoveel versies op de markt gebracht, 

zoveel verschillende kleuren en types, motorinhouden, bekledingen… Dat is ook bijna niet allemaal meer bij te houden. Gelukkig hebben we Mike nog die voor ons in elk clubblad een Limited Edition laat zien. Of in dit geval twee! Ook worden we op de hoogte gebracht door wat er in het verleden allemaal voor ontwikkelingen heeft plaats gevonden. Howard en Joop kunnen dat zo mooi verwoorden in hun artikelen. Echter de Mini’s die Henk nu weer heeft ingezonden zijn uit-ontwikkeld ben ik bang! 

Jerome beschrijft zijn persoonlijke ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt op de Nieuwe Ledendag en in de column ontwikkelen we weer een nieuwe behoefte.
Heeft u verder al nagedacht over uw vakantieplannen? Gaat u naar Engeland dit jaar of wordt het een totaal andere vakantie? (b)engeltje Bram neemt ons nog even mee naar vorig jaar.
Rest mij nog u te vertellen wat u in het volgende clubblad wellicht gaat aantreffen; De rubriek Er was eens…  van Joop die nu is doorgeschoven en de restauratie van een Mini Jubilee! Ik bejubel het vast…

Veel leesplezier, 

Marloes Baelemans


Jouw verhaal ook in ons clubblad?

Stuur het dan voor 30 juni naar marloes@minisevenclub.nl.


PS. Ben je nog geen lid maar wil je wel het clubblad lezen? Schrijf je dan snel in via deze link