Ingediend door Natascha op wo, 23-07-2014 22:48
Berichttekst

Voorkant Seven 2014

Dit weekend valt ons clubblad weer bij onze leden op de mat. Deze keer staat het blad voor een groot deel in het teken van de Moke getuige het voorwoord van de redactie: 

Alle Moke-rijders van Nederland en België: Gefeliciteerd met het 50-jarig bestaan van “de Moke”.
Op het komende IMM zal daar zeker aandacht aan worden gegeven en het zal bijzonder zijn om deze toch ietwat vreemde wagentjes bij elkaar te zien. Ik ga er niet teveel over uitwijden, dat gebeurt al genoeg in deze speciale Seven, die meer weg heeft van een Moke-Magazine! Speciaal voor de Moke rijder en Mini liefhebber. Cadeautje van uw redactie. Ik hoop dat u het kunt waarderen.

Natuurlijk staan er ook andere stukjes in deze Seven. Ritverslagen van de Dauwrit en de Kersenrit, fotoverslagen van de Generation Mini dag in Boxtel en de British Car Jumble in Waalwijk. 

Ook de vertrouwde inzending van ‘Er was eens…’ is er weer bij en onze inzending van Henk gaat over Mokes op verre locaties. De rubriek -Special Edition-, de column en de inzendingen van Howard gaan over bijna niets anders dan deze zonnige Mini uitvoering. We vullen het blad met diverse kleine inzendingen, een stuk over uw secretaris en de laatste editie van de politie Mini’s. 

Veel leesplezier! 

Marloes Baelemans

 

Jouw verhaal ook in ons clubblad?

Stuur het dan voor 1 september naar redactie@minisevenclub.nl.


PS. Ben je nog geen lid maar wil je wel het clubblad lezen? Schrijf je dan snel in via deze link