Ingediend door Natascha op ma, 21-07-2014 16:37
Berichttekst

Het is zover, alle regio's in Nederland hebben vakantie. Tijd om lekker met je Mini te gaan toeren in hopelijk lekker weer. 

Logo IMM 2014

International Mini Meeting / IMM

Veel van onze leden zullen we tegenkomen bij de International Mini Meeting in Engeland. Deze meeting, ook wel bekend als IMM, wordt elk jaar in een ander Europees land georganiseerd door een lokale Miniclub. En om de vijf jaar is de meeting rond de 'geboortedatum' van de Classic Mini in zijn geboorteland Engeland. Dit jaar bestaat de Classic Mini 55 jaar en dat wordt dit weekend ook gevierd. Wil je op de de hoogte blijven van de belevenissen van de IMM-gangers? Kijk dan in dit forumtopic of op de website van de organisatie www.imm2014.co.uk.

Trackdays op Zandvoort

Deze zomer kun je ook kennismaken met rijden op het circuit van Zandvoort op een van de DFTrackdays op 3 of 21 augustus.

Overige evenementen

En voor de thuisblijvers is er ook nog genoeg te doen. Kijk maar op ons forum voor ideeën of schrijf je in voor de Mini Heuvellandtoer op zondag 17 augustus in Limburg of het Eems Delta weekend van vrijdag 22 t/m zondag 24 augustus in Groningen. 

Midzomeravondrit

En op 30 augustus begint het nieuwe seizoen van de Mini Seven Club Nederland met de Midzomeravondrit. Lekker puzzelen en toeren door Noord-Brabant.

Een fijne zomer met veel rijplezier met je Classic of New Mini gewenst en hopelijk tot ziens op een van onze evenementen, ons forumFacebookTwitter of Flickr.