Clubdag Apeldoorn, foto's en uitslagen

Ingediend door Natascha op
Berichttekst

Zondag 11 oktober was er weer een Mini Clubdag. Deze keer waren we bij de oude Zwitsal fabriek in Apeldoorn. Hier hadden we een mooi deel van het terrein dat we konden gebruiken plus een oude fabriekshal. De weergoden waren ons gunstig gezind, het was wat fris maar de zon scheen de hele dag volop en uiteindelijk zijn er zo'n 250 Mini's langskomen en stond het terrein gezellig vol.Clubdag Apeldoorn 2015Ook deze keer was er voor de bezoekers van alles te doen. Henk had twee mooie proeven uitgezet voor de Stuurvaardigheid (uitslag). Marcel had een spel bedacht voor de Funny Games waarbij het accent lag op vloeiend rijden (uitslag). En de jury voor de 7Spetter stond klaar om de mooiste Mini van de dag te vinden. Het was deze keer twee keer zo druk met deelnemers bij de verkiezing dan normaal dus ze zijn wat langer bezig geweest met hun ronde dan gepland maar uiteindelijk zijn er vier terechte winnaars uitgekomen. Zie de hele deelnemerslijst en uitslag hier. 

De mensen die nog wat onderdelen of goodies voor hun Mini nodig hadden konden terecht bij een van de vele handelaren en kofferbakverkopers. Zowel binnen als buiten waren er stands en binnen kon je ook nog zien hoe het wrappen van een auto in zijn werk gaat. En verder waren er natuurlijk de vele Mini's van de deelnemers te zien. Iedereen heeft wel een verhaal over zijn/haar Mini en er zijn weer een hoop ideeën en tips uitgewisseld. In ons fotoalbum zie je een kleine impressie van de dag.

Deze dag zou niet mogelijk zijn geweest zonder de inzet van de twintig vrijwilligers die meegeholpen hebben om alles goed te laten verlopen. En de diverse verkopers met hun aanbod van Mini-artikelen en de cateraar maakten de dag compleet.

Maar het allerbelangrijkste waren natuurlijk jullie, de deelnemers! Allemaal enorm bedankt voor jullie komst en we zien je graag weer terug op de volgende clubdag of een van onze andere evenementen.