Seven 1 2015

 

Clubblad 2015

Vandaag is het eerste clubblad van 2015 bij onze leden op de mat gevallen. En een nieuw jaar, betekent ook een nieuwe voorkant. Wat vind je ervan?

Ook in dit clubblad is er weer genoeg te lezen en te zien getuige het voorwoord van de redactie:

Er is alweer een jaar voorbij gevlogen. Voor u ligt de nieuwste Seven, waar ik samen met een aantal mensen aan heb mogen werken. Allereerst ben ik al vanaf september bezig met de foto(s) voor de omslag. Wat ik eerst wilde, heb ik later weer gewijzigd. Dit jaar heb ik gekozen voor foto’s van Rally’s.

Bovenstaande persfoto is afkomstig van MINI en betreft een deelnemer van Le Dakar. De onderste foto is een geheel ander verhaal. Dit zijn leden van onze club! De foto is gemaakt door Niko Bloemendal en het betreffende team dat hier zo door de modder scheurt is Richard en Margriet Faas tijdens een van hun rally’s. U leest er meer over in deze Seven.

Maar wat leest u nog meer?
Nou het zal u misschien niet ontgaan dat deze Seven een beetje een trant heeft van oud en nieuw. We blikken terug naar de laatste twee ritten van 2014 en zien ook al wat van 2015 langskomen. Met de familie Faas kijken we terug op een jaar met veel kilometers en Le Dakar is net begonnen (en weer afgelopen bij het verschijnen van deze Seven).

We hebben een paar nieuwe en oude leden aan het ‘woord’ en kijken niet alleen met Joop, maar ook met Johan terug over hoe er gewerkt wordt aan de Mini. Ik verklap u verder niets meer, leest u maar!

Marloes Baelemans

 

Ook iets leuks gezien of meegemaakt?

Stuur je verhaal en/of foto's dan voor 27 februari naar redactie@minisevenclub.nl.


PS. Ben je nog geen lid maar wil je wel het clubblad lezen? Schrijf je dan snel in via deze link