Seven 3 2015

 

Clubblad 2015

Dit weekend ontvangen onze leden het derde clubblad van 2015. Nieuwsgierig wat daar in staat? Lees dan het voorwoord van onze hoofdredacteur:

Het is dit keer een vol clubblad. Ja, hij is altijd al wel vol gekomen, maar dit keer moest ik echt veel stukjes doorschuiven of inkorten. Daardoor is deze Seven lekker divers. Veel van de ontvangen stukjes zijn vaak foto’s zonder verhaaltje. Dat is best jammer, maar daar maken we de volgende keer weer een leuke verzameling plaatjes van. Blijf vooral insturen die verhalen. Ze worden altijd geplaatst. De ene keer direct in het volgende nummer maar het kan ook later zijn. 

Voor deze keer hebben we voor u; De Classic Mini World volgens Howard, British Car & Lifestyle, een interview, een verslag van de Algemene Leden Vergadering in woord en beeld, Mini’s die ten toon worden gesteld, de foto’s van de lenteprijsvraag, het bezoek aan twee verschillende clubavonden en een dagje Zandvoort. Verder de verhalen van Joop die ons terug de tijd inneemt naar de ontwikkelingen tussen Issigonis en Cooper. Ook Henk vertelt wat meer over de historie, en dan vooral in warmere gebieden. Voor de rest moet u het blad zelf maar even lezen…

Maar voordat u met lezen begint wil ik onze nieuwe leden, en dat zijn er veel deze keer, van harte welkom heten. We zien u vast op de Ledendag volgend jaar. Ledendag? Lees daarvoor het verslag op de pagina’s 26 en 27. 

Heeft u ook wat voor in ons clubblad? Bijvoorbeeld voor de rubriek; “ik wil graag zien”, dan zie ik dat in mijn mailbox wel verschijnen. Graag in groot formaat en zo duidelijk mogelijk. Ook gepubliceerde artikelen kunnen worden ingezonden.

Ik wens u veel leesplezier,

Marloes Baelemans

 

Ben je nog geen lid maar wil je ons clubblad wel lezen? Voor slechts 27,50 er jaar ontvang je hem zes keer per jaar en krijg je daarnaast ook nog korting op onze evenementen en nog meer extra's. Regel het gelijk en schrijf je via deze link in.

 

Voor de mensen die zich afvragen hoe we de verzending van ons clubblad geregeld hebben. De drukker print de clubbladen. Wij zorgen zelf voor de convocaten en pakken de clubbladen in waarna we ze naar de post brengen. Dit is een flinke klus met bijna 2000 clubbladen maar gelukkig zijn er altijd wel vrijwilligers bereid om hiermee te helpen.