Seven 5 2015

 

Clubblad 2015

Seven 5 valt vandaag of morgen bij onze leden op de deurmat. Ook deze keer is het weer een mooi clubblad geworden met heel diverse verhalen zoals je hieronder kunt lezen in het voorwoord van de redactie.

Na de zomervakantie is het altijd lastig een Seven te vullen. Velen zijn nog niet helemaal gewend aan de terugkeer naar het dagelijkse leven en willen liever nog met een glaasje in de hand over de zee turen, dan achter de pc kruipen. Toch zijn wij, de bestuursleden, alweer druk bezig in de tussentijd. De eerste najaarsritten zijn weer nagereden, prijzen moeten worden besteld en gehaald, de Seven moet gevuld worden, er moet weer worden nagedacht over de omslag van volgend jaar en niet te vergeten de Kerstkaart moet weer bedacht worden. Heb je hiervoor nog een leuke Kerst-Mini/MINI op de foto gezet? Ik zie hem graag verschijnen in mijn mailbox. Misschien prijkt jouw Mini dit jaar op de omslag of de Kerstkaart. Het liefst hebben we beide Mini’s op de foto. De kleine en de grote…

En dan volgt nu een druk najaar. Niet alleen voor ons, maar ook voor jou staat er weer voldoende op de kalender. Ook denken we vast na over de evenementen voor volgend jaar. Moet er iets van de kalender worden gehaald of juist erop worden gezet. Past alles nog of is het teveel?
We hopen het tijdig mede te delen via de Seven, onze website of Facebookpagina.

In deze Seven, wat leuke verhalen van onze leden. Allereerst willen wij Peggy van harte feliciteren dat zij al 25 jaar lid is van onze club. Hopelijk komen er nog vele jaren en vele ontmoetingen bij. Niet alleen Peggy had een feestje, ook Mr. Bean was jarig. En over Bean gesproken... de Nederlandse Mr. Bean Mini heeft er weer een nieuw avontuur op zitten. We zien dat dieren en Mini’s ook goed samen gaan en dat de Mini soms helemaal niet klein hoeft te zijn! Groots is ook de London to Brighton run in Groot Brittannië en in Nederland doen we hem graag in het klein over in Noordwijk.

Verder? Verder moet je zelf maar eens goed gaan zitten met een kop koffie of thee en lekker ontspannen gaan zitten lezen. Wilt je wat actiever doen? Stap dan in je Mini en kom naar een van onze evenementen!

Marloes Baelemans

 

PS1: Verhalen en foto's voor in het clubblad van oktober moeten voor 1 november binnen zijn. Ik zie ze graag in mijn mailbox verschijnen. Foto's graag in groot formaat en zo duidelijk mogelijk. Ook gepubliceerde artikelen kunnen worden ingezonden.

PS2: Ben je nog geen lid maar wil je ons clubblad wel lezen? Voor slechts 27,50 er jaar ontvang je de Seven zes keer per jaar en krijg je daarnaast ook nog korting op onze evenementen en nog meer extra's. Regel het gelijk en schrijf je via deze link in.