Seven 6 2015

 

Clubblad 2015

En heb jij het laatste clubblad van 2015 al ontvangen? 

Ook deze Seven staat weer vol met diverse artikelen. Zo vind je er onder anderen uitslagen van onze puzzelritten. Verslagen van deelnemers, en veel foto's, met onder anderen een hele mooie van de racemini van Paul de Jong die we op Zandvoort in actie gezien hebben.

En er is nog meer te lezen. Voor de leden die willen weten hoe ze hun ontsteking moeten afstellen staat op pagina 14 een handleiding. En als jij wilt weten wat voor evenementenen we allemaal organiseren kun je terecht op pagina 4.

Wat we zeker niet mogen vergeten te vermelden is de 50e aflevering van de Classic Mini World van Howard. Na 8 jaar sluit hij deze serie af met een mooi verslag van zijn bezoek aan The Mini Story in Munchen. 

Wij wensen je veel leesplezier!

 

PS1: Verhalen en foto's voor in het clubblad van februari moeten voor 1 januari binnen zijn. Marloes ziet ze graag in haar mailbox verschijnen. Foto's graag in groot formaat en zo duidelijk mogelijk. Ook gepubliceerde artikelen kunnen worden ingezonden.

PS2: Ben je nog geen lid maar wil je ons clubblad wel lezen? Voor slechts 27,50 per jaar ontvang je de Seven zes keer per jaar en krijg je daarnaast ook nog korting op onze evenementen en nog meer extra's. Regel het gelijk en schrijf je via deze link in.