Ingediend door Natascha op za, 07-03-2015 22:15
Berichttekst

start Midden-Limburgrit 2015

Zondag 1 maart was het tijd voor de Midden-Limburgrit. Een puzzelrit op basis van het kaartleessysteem. Deze keer kregen de deelnemers een stafkaart in zwart/wit waar pijlen op ingetekend waren. Het was de bedoeling om van pijl naar pijl te rijden en onderweg de goede routecontroles te vinden. 

Zoals wel vaker gebeurd klink dit makkelijker dan het was. Het gebied waar de rit plaatsvond was vrij klein waardoor je steeds weer andere Mini's tegenkwam en aan jezelf kon gaan twijfelen. Ook was de kwaliteit van de kaart wat minder goed dan je op het eerste gezicht dacht waardoor de wegen soms lastig te herkennen waren. 

Van de 55 Mini's die gestart zijn hebben er uiteindelijk 52 de finish teruggevonden. En dat oefening loont blijkt wel, de winnaar had maar 1 fout. Er is dus nog hoop voor de mensen die deze keer wat lager geëindigd zijn, gewoon vaker meedoen en je eindigt "vanzelf" een keer bovenaan. De hele uitslag vind je hier

Dankzij het mooie weer en het feit dat je onderweg steeds weer Mini's tegenkwam heeft iedereen het erg naar zijn zin gehad en het leverde mooie foto's op. 

Na de rit zijn er nog veel mensen meegegaan naar de Bakelse Miniclub voor hun jaarlijkse barbecue en ook dit was zeer geslaagd.

De organisatoren van de Midden-Limburgrit en de barbecue, bedankt dat jullie ons weer een leuke dag bezorgd hebben!