Toeren op Hemelvaartsdag

 

Aanstaande donderdag 14 mei, is het Hemelvaartsdag en traditiegetrouw organiseren we dan de DauwritDauwrit Classic Mini in gele bloemenDit is een redelijk vroegertje voor de Minirijder, de start is al om 09.00 uur en de starttafel is vanaf 08.00 uur geopend. Maar vroeg hoort bij het dauwtrappen, of in dit geval dan, dauwrijden; het moet nog een beetje heiig zijn en de dauw moet nog over het landschap liggen. 

We starten vanuit Putten en rijden dan een toerrit van ongeveer 65 km. Deze rit is helemaal beschreven zonder dubbele bodems. Dus lekker op je gemak, in alle vroegte, een "rondje" over de Veluwe sturen. 

Maar, om het voor jou en je passagier(s) nog leuker te maken kan je, als je wilt natuurlijk, ook puzzelen! Langs het parcours staan op diverse plaatsen "Breinbrekertjes". Bij de (meestal onbemande) controleposten staan puzzeltjes; reken-puzzeltjes, taal-puzzeltjes, ruimtelijke-inzicht-puzzeltjes, allemaal zaken die je op dit vroege uur even lekker helemaal wakker maken. Als je puzzelt, telt deze rit mee voor het Clubkampioenschap van 2015!

Ook traditie is dat we jullie na de Dauwrit de mogelijkheid bieden, om tegen een fors gereduceerd tarief, gebruik te maken van een zeer uitgebreid broodbuffet.

Inschijven kan op de dag zelf. Wil je eerst meer weten? Kijk dan hier

Tot ziens op Hemelvaartdag in Putten.