Ingediend door Natascha op zo, 22-02-2015 13:35
Berichttekst

Vandaag is de eerste dag dat alle Classic Mini's die in de klassiekerregeling vallen weer naar buiten mogen. En als je dan toch gaat toeren? Doe dan mee met deze rit. 

Classic en New klaar voor de start

De uitzetters hebben een mooie route uitgezet rond Ospel zodat je, samen met alle andere Classic en New Mini's die aan deze puzzelrit meedoen, kunt genieten van de omgeving. 

Het puzzelsysteem bestaat deze keer uit ingetekende pijlen op een kaart dit je moet volgen. Als je de kaart goed leest kom je langs de juiste routecontroles, en voor de teams die dit het beste voor elkaar gekregen hebben staan mooie prijzen klaar.

Ben je lid van de Mini Seven Club Nederland? Dan krijg je 50% korting op het inschrijfgeld en maak je ook nog kans op een prijs in ons Clubkampioenschap.  

Na afloop van deze rit kun je naar huis, maar nog leuker is het om mee te gaan naar het clubhuis van de Bakelse Mini Club voor hun jaarlijkse barbecue.

Let op: Voor de puzzelrit kun je tot het laatste moment besluiten of je mee wilt doen, maar in verband met de inkopen moet je aanmelding en betaling voor de barbecue uiterlijk woensdag 25 februari binnen zijn. 

 

Meer informatie over de Midden Limburgrit vind je hier.

Meer informatie over de barbecue staat hier