Foto's en uitslag Kersenrit

 

De 46e Kersenrit was weer een succes. De weersverwachting was bar slecht maar gelukkig lieten de deelnemers zich hierdoor niet tegenhouden en bleek het onderweg best mee te vallen. Het was weer super gezellig in en rond de pannenkoekenboerderij en iedereen had er al direct zin in.Kersenrit 2016, Mr. Bean in actie

Ook deze keer maakten we gebruik van het systeem routebeschrijving wat de deelnemers soms wat hoofdbrekens opleverde. Zoals gelijk bij de start waar de uitzetters een valletje hadden bedacht. De rit zou over wegen gaan en niet over gelegenheden. Een parkeerplaats (bij de start dus) is geen weg maar een gelegenheid en dus kon je eigenlijk niet starten. Hier was een oplossing voor maar van de 43 teams was er maar 1 die dit doorhad, dat team startte dus goed en schreef de juiste letter op hun routecontrolekaart.  

Tijdens de rit kwam je langs de kersenboomgaard waar voor iedereen een zakje kersen klaarstond. Terug bij de pannenkoekenboerderij was er voor ons een ruimte boven gereserveerd en hier kon iedereen onder het genot van een drankje napraten over de rit terwijl de "rekenkamer" druk bezig was met het berekenen van de uitslag. 

De uiteindelijke winnaars, en degenen die Flipje dit jaar thuis neer mogen zetten, waren de uitzetters van de Achterhoekrit, de familie Wesselink. Van harte gefeliciteerd! De rest van de uitslag vind je hier

Onderweg heeft Joop nog wat mooie foto's gemaakt, zie onze Flickrpagina. En hier op Facebook staan de foto's van onze leden.