Foto's: Slingerrit

 

Afgelopen zondag was de sLingerRit, een puzzelrit op basis van een ingetekende lijn langs de rivier de Linge. De dag begon met mooi weer maar dat ging helaas al snel over in hagelbuien. De leuke route door de mooie omgeving en de tractors die in dezelfde omgeving een toertocht hadden maakten gelukkig veel goed en alle deelnemers hebben het erg naar hun zin gehad. Puzzelen tijdens de sLingerRit 2016, waar moet ik heen?De startlocatie bleek trouwens wel een minpuntje te hebben, de lamp boven de starttafel was kapot en tot overmaat van ramp deed onze computer het ook niet. Dus uiteindelijk werden alle inschrijvingen ouderwets op papier verwerkt bij kaarslicht. 

Een leuke extra bij deze rit was de controlepost in het begin waar gekeken werd of je tot dan toe goed gereden was. Als dit zo was mocht je doorrijden, zo niet, dan werd je doorgestuurd naar de uitzetter. Hij legde dan nog een keer uit wat de bedoeling was. Dit werd zeer gewaardeerd en bij de uitslag was te zien dat veel mensen een goede route gereden hebben. Maar uiteindelijk kan er maar een de winnaar zijn. Nieuwsgierig wie dat was? Hier staat de uitslag van deze rit. 

Ook deze keer heeft Joop een mooie fotorapportage met verslag gemaakt dus kijk ook eens op onze fotopagina of onze Flickrpagina