Heb jij je al ingeschreven?

 

De komende maanden staan er weer veel evenementen op de planning. Bij de meesten kun je zo binnenvallen maar er zijn er een paar waarvoor een reservering vooraf op prijs gesteld wordt of zelfs noodzakelijk is. De activiteiten waar dit voor geldt zijn:

  • De 19e Noordwijk Mini Marathon op zondag 4 september. Deze toertocht start iedere keerop een andere locatie in Nederland, dit jaar om de hoek bij de Van Brienenoordbrug in Rotterdam. De finish is zoals altijd op de boulevard van Noordwijk aan Zee. Hier heb je de tijd om alle Mini's te bewonderen, te genieten van het strand en de zee of te winkelen terwijl je Mini meedoet in het Concours d'Elegance. Inschrijven voor deze rit kan hier.

  • Hou je meer van toeren door de heuvels? Meld je dan aan voor het Ardennenweekend dat van 16 - 18 september in Polleur (BE) gehouden wordt. 

  • Raceliefhebbers komen aan hun trekken op het British Race Festival in Zandvoort (NH) op zaterdag 1 en zondag 2 oktober. De Mini Se7en Racing Club heeft hier de laatste wedstrijd van het seizoen en je kunt ook zelf de baan op als je dat wilt. Op onze clubstand is plaats voor maximaal 30 Mini's per dag. Wil jij daarbij zijn? Stuur dan snel het inschrijfformulier in. 

  • En dan is er voor liefhebbers van toeren en Engelse auto's ook nog het Rollend Engels Erfgoed Evenement op zondag 2 oktober. De naam zegt het al, dit evenement, een toerrit, is speciaal voor Britse klassieke automobielen en ander rijdend Brits erfgoed. Dit jaar gaat de rit van Huizen (NH) naar Amersfoort (GD). Meer info en inschrijven kan op www.reee.nl.

 

Naast bovengenoemde evenementen waar wij als club bij betrokken zijn, zijn er ook nog activiteiten van bevriende Miniclubs waar je je vooraf moet aanmelden. Dus kijk nog even op onze evenementenkalender of er nog iets voor jou bij zit en meld je aan voor de activiteit van jouw keuze. 

Wat je ook kiest, wij wensen je veel plezier!