Seven 2 2016

Ingediend door Natascha op
Berichttekst

Cover Seven 2016 editie 1

Net op tijd voor het weekend, de Seven wordt vandaag bezorgd. Dat wordt weer lekker genieten van alle verhalen van onze leden over hun avonturen met hun Mini. 

In dit clubblad vlind je onder andere de uitslagen van het Clubkampioenschap van 2015. Je leert hoe je de achter draagarmen van je Classic Mini moet reviseren. Er staat een artikel in over de nieuwste MINI Clubman. En natuurlijk ook weer heel veel foto's plus nog veel meer. 

Heb jij ook iets leuks te melden, zoals een goed verhaal van je belevenissen met je Mini. Of heb je ergens iets leuks gezien? Laat het aan onze redactie weten. Je verhaal hoeft niet lang te zijn, als het maar over de Mini gaat! Ook een leuke tekening, een verhuiskaartje met een Mini erop, een rit-ervaring in slechts 5 regels of een leuke foto is welkom. Of misschien heb je wel een ideeen voor een nieuwe rubriek? Deel het met de redactie.

Jouw inzending voor het volgende clubblad kan tot 1 mei 2016 worden ingeleverd bij Marloes via redactie@minisevenclub.nl. Ze laat je dan zo snel mogelijk weten of het geplaatst wordt.

Geen lid maar wel nieuwsgierig naar ons clubblad?

Schrijf je dan snel in via deze link