Ingediend door Natascha op ma, 13-06-2016 09:36
Berichttekst

Cover Seven 2016 editie 1

Dinsdag wordt de derde Seven van dit jaar bezorgd. En ook deze keer is het een goed gevuld clubblad met veel verschillende verhalen maar vooral veel foto's. Het lijkt wel een stripboek! Maar houden we daar niet allemaal een beetje van, veel te zien hebben? 

Evenementen

Op het IMM dit jaar in België viel genoeg te doen en te bekijken en het was er met meer dan 3500 bezoekers lekker druk. Ook onze evenementen worden volop bezocht en er worden veel contacten over en weer gelegd. Resultaten daarvan zijn in deze Seven terug te vinden, Howard in een Australisch magazine, Bram op bezoek bij... en waren wij te gast bij een bijzondere onthulling.

Lieve Seven

Tevens is deze Seven een beetje een lieve Seven. We kunnen meekijken en genieten van twee bijzondere huwelijken waarbij de Mini toch wel centraal stond en wat dacht je van de schattige toekomstige Minirijders op pagina 21. 

Classic en New MINI

Overigens krijgt de Mini weer voldoende belangstelling. Een nieuw model MINI, de SEVEN (hoe mooi is dat?). Belangstelling van het koningshuis (waarom rijden ze er nog geen?), en een heuse prijs voor best verkochte occasion! Dit jaar bestaat de New MINI alweer 16 jaar en hoewel de beginjaren erg stroef verliepen met integreren, overigens veroorzaakt door de houding van BMW en niet door de bestuurders van diverse Mini's(!), verloopt de samenwerking nu prima. We mogen steeds meer nieuwe Mini's bij onze club verwelkomen. De missie van onze club is het bevorderen van het contact tussen Miniliefhebbers in de ruimste zin des woords en iedereen die het merk Mini in zijn hart meedraagt is van harte welkom. 

Veel plezier

Wij wensen je veel plezier met de eventuele voorbereidingen voor een vakanti met je Mini en vergeet vooral geen foto's te maken.

Deadline inleveren copy voor Seven 4

Jouw inzending voor het volgende clubblad kan tot 1 juli 2016 worden ingeleverd bij Marloes via redactie@minisevenclub.nl. Ze laat je dan zo snel mogelijk weten of het geplaatst wordt.

Geen lid maar wel nieuwsgierig naar ons clubblad?

Schrijf je dan snel in via deze link