Ingediend door Natascha op di, 09-08-2016 07:26
Berichttekst

Cover Seven 2016 editie 1

Een dezer dagen valt hij weer bij onze leden op de mat, de vierde Seven van dit jaar. Onze hoofdredacteur Marloes vertelt wat er allemaal in staat:

Genoeg kopij en mooie foto's

Gelukkig is er deze keer kopij genoeg voor weer een mooie volle Seven van 32 pagina's. Boordevol beeld- en leesmateriaal. Zoals herkenbare restauratieverhalen, want we gaan er alleen maar een klein beetje aan werken toch?

We blikken ook even terug op de evenementen van voor de zomervakantie zoals de Kersenrit en het Bataviaweekend. En ook nog een mooie terugblik op het huwelijk van Carolien en Willem die in Lommel op het IMM in België elkaar het Ja-woord gaven. 

Prijsvraag 

Bij Amy mag je meekijken hoe andere mensen met hun Mini op vakantie gaan en ze doet direct een leuke oproep voor inzendingen van motorblokken! We gooien er een DVD tegenaan om te verloten. Dus heb jij een roze blok, een blinkende of een met een vogelnest? Stuur dan nu je foto naar redactie@minisevenclub.nl.

Leuke verhalen

We gaan verder met het Jubilee verhaal, waar ook Ron vast gelukkig van wordt. En je leest een leuk verkoop-aankoop verhaaltje waar ik ineens tussen zat en iedereen gelukkig van werd.

Gezocht: artikelen en foto's voor de cover en kerstkaart

Voor het najaar wens ik weer verse input en mooie verhalen van je Mini-avonturen. En hopelijk vind ik iemand die de rubriek 'Special Edition' over wil nemen.

Oh, en willen jullie vast nadenken of je een mooie foto hebt voor de cover? Want naast alle evenementen die gaan komen, moet ik me daar ook al mee bezig gaan houden. Het lijkt allemaal nog zo vroeg, maar ook de kerstkaart kan zomaar weer op de mat vallen. Dus heb jij een mooie foto die we voor de cover of kerstkaart mogen gebruiken? Mail hem dan naar redactie@minisevenclub.nl en wie weet staat hij volgend jaar wel op de voorkant van jouw clubblad.

Fijne vakantie

Omdat de tijd zo snel gaat wil ik nu na zes jaar eindelijk mijn lieve Mini, Wicky af gaan maken zodat ik er mee naar Ierland kan gaan in het voorjaar. Voor nu wens ik iedereen een zonnige vakantie toe en een gezellig najaar. De regen hebben we in het voorjaar al gehad, dus dat najaar wordt vast erg mooi. 

Maloes Baelemans

 

Deadline inleveren kopij voor Seven 5

Jouw inzending voor het volgende clubblad kan tot 5 september 2016 worden ingeleverd bij Marloes via redactie@minisevenclub.nl. Ze laat je dan zo snel mogelijk weten of het geplaatst wordt.

Geen lid maar wel nieuwsgierig naar ons clubblad?

Schrijf je dan snel in via deze link en je ontvangt hem elke twee maanden.