Ingediend door Natascha op wo, 12-10-2016 21:49
Berichttekst

Cover Seven 2016 editie 1

Het vijfde clubblad van dit jaar is onderweg. En Marloes licht vast een tipje van de sluier op over wat erin staat. 

 Het is weer najaar, sommigen zetten hun Mini op stal, anderen rijden bikkelhard door omdat heerlijke herfstgevoel te beleven. Tussen de gekleurde bomen door schijnt een waterig zonnetje, de bladeren vliegen op in het voorbijgaan. Heerlijk de herfst!

Er zijn nog genoeg (herfst)evenementen van onze club te beleven, dus misschien zie ik je nog wel. 

Op de redactie van de Seven wordt het momenteel weer een beetje drukker. Ik moet weer gaan nadenken over de Kerstkaart en ook de nieuwe cover van 2017. Zie hiervoor pagina 17 van dit clubblad. Ook is 2017 weer een jubileumjaar voor de club. We bestaan in september 55 jaar. Daar zullen we zeker aandacht aan gaan geven, maar hoe is nog een verrassing.

Dit clubblad zit boordevol beeldmateriaal, dus het lijkt wel een plaatjesboek. 

Ook heb ik mijn archieven weer eens geraadpleegd en een mooi stuk van Dhr. Hengstman opgedoken. Soms krijg ik teveel kopij en dat doe ik dan in een mapje op de laptop om later nog eens te delen met de lezers. Altijd handig als vulling. Verder is er nieuws over de MINI, vervolgen we de resto van de Jubilee en hebben we diverse stukjes van leden om te lezen. Veel leesplezier en tot ziens!

 

Deadline inleveren kopij voor Seven 6

Jouw inzending voor het volgende clubblad kan tot 24 november 2016 bij mij worden ingeleverd via redactie@minisevenclub.nl. Ik laat je dan zo snel mogelijk weten of het geplaatst wordt.

Geen lid maar wel nieuwsgierig naar ons clubblad?

Schrijf je dan snel in via deze link en je ontvangt om de maand de Seven.