Ingediend door Natascha op do, 15-12-2016 08:23
Berichttekst

Cover Seven 2016 editie 1

Vrijdag of dinsdag valt hij bij onze leden op de mat, het laatste clubblad van 2016. Hieronder licht Marloes vast een tipje van de sluier op over wat erin staat. 

Ook voor mij is er weer een jaar voorbij 'gereden' met hoge snelheid. Het was eerst heel erg aftasten met het werken met de nieuwe online redactiepagina. Maar hoe vaker, hoe beter en al met al (met de nodige hulp van de helpdesk) ben ik er dit jaar goed vanaf gekomen. Ook kon ik vertrouwen op mijn trouwe schrijvers die altijd met me meedachten en op tijd hun inzendingen inleverden.

Mijn vriend en columnschrijver van de "Special Edition" en wandelende Mini-encyclopedie, die ik 's nachts nog weleens een bericht stuurde als ik weer met het clubblad bezig was en vragen had, is veel te vroeg overleden. Mike was iemand die op de achtergrond altijd met me meedraaide. Hij zag dan mijn groene 'online' bolletje en appte regelmatig wanneer ik nu eens klaar was met de Seven. 

Zijn laatste mailtjes (28!) kwamen 2 dagen voor zijn dood binnen, ik heb hem nooit kunnen bedanken voor alles wat hij voor de Seven, en dus de club, maar ook voor mij privé, heeft betekend. De voorlopig laatste 'Special Edition' in deze Seven is dan ook heel speciaal, alleen voor hem.

Dan zit er bij deze Seven een Kerstkaart met onze beste wensen aan jullie. Helaas had ik geen inzendingen ontvangen voor deze kaart. Dus roep ik je nu vast op, een mooie foto van je Mini te maken zolang het nu nog winter is en die vast in te sturen voor de kaart van volgend jaar.

Voor de cover van 2017 kreeg ik wel mooie inzendingen, maar dat blijft nog even een verrassing. Wat opvallend is, is dat er geen enkele MINI tussen zat en dus alleen maar Classics en dat terwijl bij onze club zowel de Classic als New Mini welkom is. 

Voor 2017 en misschien de daaropvolgende jaren ben ik nog op zoek naar een vaste schrijver voor de Seven. Ben jij diegene die een vaste rubriek gaat schrijven? Je komt in een gezellig team van medeschrijvers zoals Henk, Howard, Amy, Joop en meer...

Rest mij nu nog je een fijne, warme Kerst toe te wensen en een goed gesmeerd 2017.

Marloes Baelemans

 

Deadline inleveren kopij voor Seven 1 van 2017

Jouw inzending voor het volgende clubblad kan tot 20 januari 2017 bij Marloes worden ingeleverd via redactie@minisevenclub.nl. Ze laat je dan zo snel mogelijk weten of het geplaatst wordt.

Geen lid maar wel nieuwsgierig naar ons clubblad?

Schrijf je dan snel in via deze link en je ontvangt zes keer per de Seven.