Ingediend door Natascha op zo, 26-06-2016 21:04
Berichttekst

Zondag 26 juni organiseerde de MG club voor de 16e keer de British Autojumble in het Lidopark in Waalwijk. En ook deze keer was er voor de Mini Seven Club een eigen hoek op het terrein gereserveerd. In ruil hiervoor moesten we wel helpen met uitzetten van de rijpaden. Gelukkig was dit geen probleem voor onze club, om 07:45 uur stonden er zeven leden klaar om de handen uit de mouwen te steken en om 8:15 uur kwamen er nog drie bij.
De vroege vrijwilligersDankzij alle hulp was om 09:30 alles klaar, er lagen rijpaden, er stonden verkeersborden, de bewegwijzering naar het park hing langs de wegen in Waalwijk en onze partytent was opgebouwd, dus we konden van de zon en de auto’s gaan genieten.

Helaas sloeg het weer rond 12 uur helemaal om, het begon keihard te regelen en onweren. Gelukkig hebben we een grote tent dus hebben we het daar maar gezellig gemaakt. En uiteindelijk werd het weer droog zodat iedereen weer lekker verder kon slenteren langs alle mooie auto’s en Mini’s.

Op ons forum en Facebook staan al wat leuke foto’s van deze dag. Heb jij ook nog mooie foto’s die je met ons wilt delen? Plaats ze er dan bij.

Allemaal bedankt voor je aanwezigheid en graag tot ziens bij een van onze andere evenementen.