Terugblik Clubdag april

 

Zondag 24 april was onze eerste Clubdag van 2016. Deze keer konden we terecht op een nieuwe locatie in Nijkerk. Een terrein met als pluspunten de ligging in het midden van Nederland, voldoende parkeerplaatsen voor Mini’s en andere auto’s, normale toiletten en een overdekte ruimte waar we in geval van slecht weer gebruik van kunnen maken.

Clubdag april 2016

Weer

Na paar mooie weekenden in april werd er voor dit weekend slecht weer met kou, hagel en regen voorspeld. Gelukkig bleek het weer ter plekke een heel stuk beter dan gedacht met veel zon, af en toe een klein buitje en maar een echt grote hagelbui. Deze duurde nog geen 10 minuten maar viel wel precies op het moment dat we de prijsuitreiking wilden doen.

Stuurvaardigheid

 clubdag_april_2016_stuurvaardigheidBij de Stuurvaardigheid was het net zo druk met deelnemers als anders. Wel moest men wennen aan de ruimte. Want deze keer was er geen groot leeg vierkant  terrein maar een wat smallere ruimte met stoepranden. Het kwam dus echt op je stuurmanskunsten aan. Vanwege ruimtegebrek kon de tijdwaarneming niet mee maar deze werd erg gemist, dus we gaan op zoek naar iemand die hem volgende keer weer mee kan nemen.  Wil je weten wie er deze keer gewonnen heeft? Kijk dan hier.

Funny Games

Marcel en Peter hadden twee leuke spellen bedacht in het thema Achte(r)uit. Bij het eerste spel moest jeclubdag_april_2016_funny_games_achteruit_inparkeren met een blinddoek achterruit inparkeren. Wie het dichtst bij het lint stil stond had gewonnen. Maar wat bleek, er zijn maar weinig Minirijders met vertrouwen in hun inparkeervaardigheden en een blinddoek erbij maakt dat ze het helemaal niet aandurfden. Uiteindelijk waren er toch vier deelnemers die meededen. Dus bijna iedereen ging met een prijs naar huis. Weten wie? Hier staat de hele uitslag.
Bij spel twee moest je een achterraam in een Classic Mini monteren maar wegens te weinig deelnemers is dit spel geschrapt.

7Spetter verkiezing

clubdag_april_2016_7spetter_jury_in_actieSinds dit jaar maakt Patrick deel uit van ons vaste jury team en samen met Jeroen en Marco heeft hij gekeken hoe we het nog leuker konden maken voor de deelnemers. De categorieën waarin je mee kan doen zijn aangepast en vanaf kun je je Mini aanmelden in de categorieën Classic Mini origineel, Classic Mini Gerestaureeerd ((gedeeltijk) zelf gedaan of laten doen), Classic Mini Custom of New Mini. Deze keer waren er 8 deelnemers in 4 categorieën. De deelnemerslijst en uitslag staan op deze pagina.

Verkiezing mooiste/leukste kleppendeksel racer

clubdag april 2016 kleppendeksel_racers

Tijdens het IMM worden kleppendeksel races georganiseerd. Jouw racer moet dan zo snel mogelijk de baan af rijden en de snelste wint. Zo’n baan hebben we helaas, nog, niet maar er zijn wel heel veel leuke en mooie racers. Dus deze keer hebben we hier een show en shine voor georganiseerd. Bij de clubstand stonden 8 racers klaar. Alle kinderen die op de clubdag aanwezig waren hebben gestemd op de racer die zij het mooiste vonden maar er kon er maar een winnen, en dat was de Minion racer van Bart. Hier kun je vinden hoeveel punten de andere racers hadden.

Handelaren

 Het deel van het terrein dat we mochten gebruiken was prima geschikt voor een meeting en er was ook voldoende ruimte voor verkoopstands. Helaas waren er deze keer wat minder dan normaal. Een aantal handelaren zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het IMM in België en ook de weersvoorspelling hielp niet mee. Degenen die er wel waren hadden zoveel mogelijk meegenomen en hebben goed verkocht. 

Foto’s

clubdag_april_2016_minis_op_een_rij.

 Joop heeft een mooie fotorapportage met verslag gemaakt. En Paulien heeft ’s middags iedereen die dat wilde met zijn/haar Mini op de foto gezet. Heb jij ook nog foto’s gemaakt die je met ons wilt delen? Plaats ze dan in dit topic op Facebook of mail ze naar Marloes, wie weet plaatst zij ze wel in ons clubblad. Wil je een foto in groot formaat hebben? Mail dan naar Natascha.

 

Bedankt

 Al met al was dit weer een gezellige clubdag. Er zijn wat leerpuntjes voor de volgende keer maar daar gaan we mee aan de slag.
Iedereen die geweest is, bedankt voor je komst! We hopen je een volgende keer weer te zien.
Tot slot willen we als bestuur graag alle vrijwilligers bedanken die geholpen hebben om deze dag tot een succes te maken, Glenn, Veerle, Paul, Gitty, Wilhelmien, Davy, Richard, Margriet, Alwinn, Patrick, Marcel, Jeroen, Peter, Marinus, Bonnie, Henk, Freek en Paulien, dankjewel voor jullie hulp!

 

Volgende meetings

Zondag 5 juni organiseert Classic Park in Boxtel (NB) Generation Mini. Iedereen met een Classic of New Mini is hier welkom. Er is een clubstand van de Mini Seven Club en je kunt meedoen met het Concours d’ Elegance en diverse andere activiteiten. Entreekaarten zijn te koop via hun website.

Op zondag 26 juni zijn we te gast bij de British Autojumble in Waalwijk (NB). Ook dit jaar krijgen we een eigen stuk op het terrein tot onze beschikking. Er is een clubstand en er zijn diverse handelaren in onderdelen aanwezig.

Hou je van racen? Kom dan naar het British Race Festival op 1 en 2 oktober in Zandvoort (NH). Hier hebben wij een eigen ruimte op de paddock (alleen voor leden).

En last but not least de Clubdag op 23 oktober in Nijkerk. Kom gezellig kletsen over Mini’s, doe ideeën op voor je eigen Mini of doe mee met de 7Spetter verkiezing, funny games of een van de andere activiteiten.