Terugblik Oud- en Nieuwrit

 

Op zondag 3 januari was de Oud- en Nieuwrit. Dit is traditegetrouw de gelegenheid om al je Minivrienden een gelukkig nieuwjaar te wensen. En het jaar gelijk goed te beginnen met een leuke toertocht. En ook dit jaar was het weer een mooie rit. De uitzetters hadden de mooiste weggetjes rond de Nieuwkoopse en Reeuwijkse Plassen gevonden waar het heerlijk rijden was. 

De dag begon bewolkt maar later brak de zon door wat het toeren nog leuker maakte. De afsluiting van de rit was deze keer wel heel bijzonder, we konden terecht in de grote zaal van het cultuurhuis de Kroon in Waddinxveen waar we op groot scherm de originele The Italian Job film gekeken hebben. 

Van de rit zijn veel mooie foto's en twee films gemaakt. Kijk snel op onze Flickr-pagina of Facebook.

O&N-rit 2016, Classic in achteruitkijkspiegel New, toeren over de dijk

Wil je ook een keer meedoen aan een van de toertochten van de Mini Seven Club Nederland? Zet dan bijvoorbeeld Tweede Paasdag in je agenda want dan is er de Stuyvesantrit in Noord Nederland. Op Hemelvaartsdag kun je meedoen met Dauwrit in Gelderland en op zondag 3 april organiseren we onze Voorjaarsrit in midden Nederland. 

Wil je weten wat er nog meer georganiseerd wordt voor Miniliefhebbers? Kijk dan op onze evenementenkalender  of volg ons op Facebook