Zondag 3 april: Rondje Nijkerk en een Rondje Inspraak

Ingediend door Natascha op
Berichttekst

Twee voor de prijs van één want voorafgaand aan de Algemene Leden Vergadering organiseren we onze traditionele voorjaarstoertocht. Deze toertocht is voor onze leden zelfs helemaal gratis.Toertocht, start

We starten dit jaar vanuit Hotel Ampt van Nijkerk, en maken dan op de Noord Veluwe een Rondje Nijkerk. Tijdens deze toerrit doen we het landgoed 's Heeren Loo aan, hierop is een instelling voor mensen met een beperking gevestigd. Het landgoed is een mooi natuurgebied met prachtige doorkijkjes en leuke waterpartijen. Wij mogen als bezoeker even het landgoed berijden waarna we onze onze reis over het noordelijk deel van de Veluwe vervolgen.

Deze toertocht is een geheel beschreven rit zonder instinkers. Dus gewoon lekker sturen in je Mini/MINI en ongeveer 2,5 uur lang genieten de leuke weggetjes en mooie omgeving.

Weer teruggekomen bij Hotel Ampt van Nijkerk, bieden wij jullie het Rondje Inspraak; de Algemene Leden Vergadering 2016. Pak deze kans om mee te praten over het beleid en de plannen van onze club.

Bovendien worden de prijzen van het Clubkampioenschap van 2015 uitgereikt.

Voor meer info zie de pagina's Rondje Nijkerk en Rondje Inspraak.