Problemen website

 

Update 7-8: Er zijn aanhoudende problemen met de zoekfunctie. Deze is met enige regelmaat niet beschikbaar. We hebben een monitor ingericht om in elk geval er snel op gewezen te worden als het (weer) niet werkt. Een permanente oplossing is er nog niet.

Update 6-8: De fotopagina werkte nog niet. Dat is nu opgelost.

Update 26-7 8:30: Er bleken nog problemen te zijn met de zoekfunctie, alle oude content van het forum was niet vindbaar. Dat is nu opgelost.

Update 23-7 17:00: Het mailsysteem op de nieuwe server is vervangen. Tot op heden was het voor ons lastig om te achterhalen wat het afzenderadres van een inzending van het contactformulier was. Mocht u via het contactformulier een bericht gestuurd hebben en nog geen antwoord hebben gekregen, dan kunt u nogmaals het contactformulier insturen.

Update 8-7 19:30: De zoekfunctie werkt weer, al is nog niet alle content op de site geïndexeerd; op het moment van schrijven ongeveer de helft. Het zal nog ongeveer een uur duren voordat alle inhoud van de website (inclusief het forum) weer terug te vinden is via de zoekfunctie. Alle bij ons bekende problemen zijn nu opgelost. Mocht je nog problemen tegenkomen, meldt die dan via het contactformulier, categorie "Website (inclusief forum, niet voor commerciële advertenties)".

Update 7-7 9:25: Inloggen via het forum werkt weer.

Update 7-7 9:00: Het is momenteel niet mogelijk om via het forum in te loggen. Via de voorpagina van de website zelf werkt wel (je bent dan ook voor het forum ingelogd).

Update 6-7: De site kan weer mailen, dus formulierinzendingen worden weer helemaal goed verwerkt. Problemen die je nog tegenkomt kun je melden via het contactformulier, categorie "Website (inclusief forum, niet voor commerciële advertenties)".

Update 5-7 23:15: De site kan nog geen mails sturen. We zullen proberen om dit morgenavond te verhelpen.

Update 5-7 22:45: Als je deze update leest kijk je naar de website op een nieuwe server. De onderliggende server is volledig vernieuwd, en alle componenten van de website zijn ook bijgewerkt. Door de haast waarmee e.e.a. uitgevoerd moest worden kan het zijn dat bepaalde zaken nog niet goed werken. De zoekfunctie werkt nog niet, hopelijk lukt het om deze komend weekend weer aan de praat te krijgen. Tot die tijd kun je gebruikmaken van bijv. Google; door aan je zoekopdracht "site:minisevenclub.nl" toe te voegen beperk je de zoekresultaten tot deze site. Doorzoek minisevenclub.nl met Google. (Vul de zoekopdracht aan met je eigen zoektermen).

De eerdere oproep om problemen te melden via het contactformulier is daarmee ook komen te vervallen, want dat werkt nog niet.

Problemen die je tegenkomt graag melden via het contactformulier, categorie "Website (inclusief forum, niet voor commerciële advertenties)".

Oorspronkelijk bericht:

Helaas zijn wij slachtoffer geworden van misbruik van onze VPS-server met als gevolg dat de website nu slecht bereikbaar is.

Als je een account op onze website hebt en hetzelfde wachtwoord ook voor andere diensten gebruikt raden we je aan dit uit voorzorg te wijzigen.

De vrijwilligers die onze website beheren doen hun best alles snel weer in orde te krijgen.