Ingediend door Natascha op vr, 21-07-2017 10:30
Berichttekst

cover Seven 3, 2017

Hem je hem al gezien? De derde Seven van 2017 is uit en staat weer vol leuke verhalen en een heuse "centerfold". 

De redactie vertelt:

In januari ontvingen we een prachtige zonnige foto. Nu leek ons de juiste tijd om deze mooie foto met jou te delen en wel als centerfold. Hij is ingezonden door Tineke en Dirk de Kruif. Zij hadden hun 'TiniMini' uitgeleend voor een bruiloft en ontvingen daarvan deze prachtige foto als dank. 

Verder in deze Seven mooie verhalen over verre oorden, gehouden evenementen en kleine ingezonden stukjes. Er is een puzzel en Amy; van de rubriek "ik wil graag zien" vraagt jullie allen om massaal je inzending in te sturen van bekende mensen of jezelf met je Mini/MINI! Dus insturen maar!

Op het convocaat prijkt nogmaals onze uitnodiging van het jubileumweekend. Wacht niet tot het laatst met inschrijven. Kom ook en maak er samen met alle leden een HEEL GROOT feest van. Dat het geheel verzorgd zal zijn hoef ik je niet te vertellen en ook voor de prijs hoe je het niet te laten.

Rest mij nog je wederom te vragen om een bijdrage te leveren aan het clubblad. Vind je iets op het net, heb je een leuk verhaal? De Seven is ook voor jou!

Vast een fijne vakantie gewenst en tot snel op een van onze evenementen.

Marloes Baelemans

 

Inleveren kopij voor het clubblad van augustus

Wil je jouw verhaal en/of foto's terugzien in de volgende Seven? Stuur het dan voor 30 juli naar Marloes via redactie@minisevenclub.nl. Ze laat je dan zo snel mogelijk weten of het geplaatst wordt.

Ook de Seven ontvangen?

Meld je dan aan via deze link en je ontvangt hem voortaan zes keer per jaar.