Seven 5 2017

 

Cover Seven 5 2017

Als het goed is valt Seven 5 vandaag bij onze leden in de bus. En hieronder licht de redactie vast een tipje van de sluier op over de inhoud.

In deze uitgave staan ontzettend veel leuke foto's van een prachtig jubileumfeest. We hebben genoten van jullie aanwezigheid, het mooie weer, het lekkere eten, de geweldige muziek, de heerlijk spelende kinderen, de mooie verhalen, het dessertbuffet en de gezellige sfeer. Hopelijk over 5 jaar weer.

Verder vragen we in dit clubblad of je een bijdrage hebt voor de kerstkaart van 2017, of misschien heb je een schitterende coverfoto voor 2018? Natuurlijk mag je ook nog steeds verhalen insturen over onze evenementen of andere avonturen. We moeten op onze redactie wel wat te doen hebben toch?
Ook in het bestuur is nog ruimte vrij. Kom jij ons team versterken?

Naast alle verhalen van Minirijders staan we ook stil bij het overlijden van Edwin Velders. We moeten weer een Minirijder missen. Sterkte aan allen die hem dierbaar waren.

Inleveren kopij en je foto voor de kerstkaart of de cover van 2018

Stuur je kopij en foto's voor de cover van 2018 voor 20 november en je foto van de kerstkaart voor 6 november naar Marloes en Gitty via redactie@minisevenclub.nl. Ze laten je dan zo snel mogelijk weten of het geplaatst wordt.

Ook de Seven ontvangen?

Meld je dan aan via deze link en je ontvangt hem voortaan zes keer per jaar.

Onderzetters

Al onze leden hebben met het vorige clubblad een setje onderzetters gekregen. Helaas bleek dat niet alle setjes zes verschillende onderzetters bevatten. Heb jij zo’n setje? Of wil je er een set bij? We nemen complete setjes mee naar onze evenementen dus daar kun je ruilen of een extra set kopen.