Terugblik Achterhoekrit

 

Zondag 5 november was het tijd voor de enige echte Achterhoekrit. Deze rit, op basis van een routebeschrijving, wordt al jaren uitgezet door een groep enthousiaste leden uit de omgeving. Iedere keer doen zij weer hun best om de leukste en mooiste weggetjes te vinden en proberen ze de deelnemers flink op het verkeerde been te zetten. Wel is hun route altijd zo uitgezet dat je altijd bij de finish terugkomt. De vraag is alleen, met hoeveel stafpunten?Mini's in actie tijdens de Achterhoekrit 2017

De winnaar had er deze keer 60 maar er waren ook teams met meer dan 200 stafpunten. Wat iedereen gemeen had was dat ze het allemaal erg naar hun zin hebben gehad. En onze fotograaf heeft mooie foto's kunnen maken. Vergeet niet om zijn verhaal bij de foto's te lezen.  

Wil je nog eens nalezen hoe hoog je geƫindigd bent? Kijk dan bij de uitslag.

Deze rit telde mee voor het Clubkampioenschap van 2017. Doe jij daar ook in mee en heb je nog een paar puntjes nodig? Dan zien we je graag bij de Midden Limburgrit (LI) op 19 november en/of de Liflaffrit (NB) op 10 december. Dit zijn je laatste kansen om punten te verdienen.