Terugblik Mini Clubdag 15 oktober

 

Wat een mooi weer was het op zondag 15 oktober. De zon scheen, het was 21 graden en er was geen wolkje aan de lucht. Een perfecte dag dus om met je Mini naar een meeting te gaan. En dat deden dan ook veel Minirijders. Hierdoor was deze Mini Clubdag weer een gezellige dag. 

Clubdag oktober 2017, Mini's op een rij

De eerste handelaren waren al vroeg aanwezig op het terrein van Down Under in Nieuwegein om hun stand op te bouwen en de Mini’s volgden al snel. Het eerste deel van het terrein stroomde snel vol dus moesten we aan de overkant verder gaan met parkeren. Gelukkig hadden we een flink terrein tot onze beschikking en konden de Mini’s zo geparkeerd worden dat er genoeg ruimte was om ze mooi op de foto te zetten. En dat is dan ook volop gedaan. 

Foto’s en filmpjes

Kijk maar eens naar de fotoserie van onze fotograaf van de dag, Anouk.      

Daarnaast heeft Dick geprobeerd om iedereen die aankwam op de foto te zetten.  

Demelza had naar drone meegenomen en maakte deze film.  

Manon en Bonnie hebben ook deze keer een vlog gemaakt.

En The Dutchman heeft zijn wandeling over het clubdagterrein en alle mooie Mini’s die hij onderweg tegenwam in deze film gezet. 

Prijzen

De jury had ook deze keer een zware taak om een winnaar aan te wijzen maar het is ze gelukt. Wil je weten welke Mini gewonnen heeft? De uitslag vind je op deze pagina

Voor de kinderen was er een kleurwedstrijd met drie gelukkige winnaars die naar huis gingen met een kilo knutselpapier en stiften. 

Bedankt

Deze clubdag was mogelijk dankzij de inzet van al onze vrijwilligers. Dus Marcel en Nathalie die de locatie geregeld hebben. De jury van de 7Spetter verkiezing, Peter, Patrick, Gabriella en Otto. Marcel die bij de Jeepproeven heeft voorkomen dat de deelnemers van de wip af vielen. Bovengenoemde fotografen en flimers. En Ilse, Rita, Ton, Wilhelmien, Marinus, Fred en Melanie die alle bezoekers hebben opgevangen en de clubstand bemand hebben, bedankt! 

Dankzij de aanwezige handelaren en kofferbakverkopers was er weer genoeg te snuffelen en te kopen. Jullie bedankt dat je de moeite hebt genomen met een volle wagen naar Nieuwegein te komen. 

En dan de belangrijkste mensen van de dag, alle Minirijders die erbij waren en ervoor gezorgd hebben dat het weer een gezellige dag werd. Fijn dat jullie erbij waren!

Volgende keer 

Binnenkort gaan we deze clubdag evalueren en kijken wat er nog beter kan. Heb jij ideeën en wil je je bij ons team aansluiten? Dan horen we het graag.