Tweede Paasdag, de Stuyvesantrit. Doe je mee?

 

Bertina en Wubbo hebben deze inmiddels 10e voorjaarsrit voor ons uitgezet. Een toerrit van ca. 95 km, die evenals alle voorgaande jaren verreden wordt in het Stellingwerfse, dat mooie grensgebied van Friesland met Drenthe.
Stuyvesantrit, pauzestop picknick
Er staat ons weer een fraaie rit te wachten door een erg mooi gebied van bossen, weilanden en veenplassen zoals de Wieden en de Weerribbe. Mooie lommerrijke lanen en eindeloze klinkerweggetjes. Een buitengewoon afwisselend gebied met mooie oude steden en pittoreske dorpjes, met elkaar verbonden door slingerende dijkjes en smalle weggetjes, al die boerderijen en huisjes die aan ons voorbij zullen trekken zijn het bekijken meer dan waard.
Een beschreven route in klare taal, geen instinkers maar gewoon; "einde weg rechts, onmiddellijk over de brug links en de volgende rotonde tweede afslag rechts".
Een leuke rit, van zo'n 95 km met ongeveer halverwege een "Picnic-stop". Deze pauze, altijd op een bijzonder plekje, geeft je de gelegenheid je zelfmeegebrachte lunch te gebruiken.
Een rit voor iedereen met een rijbewijs en een Mini/MINI, die buitengewoon geschikt is om met het hele gezin te rijden.
Voor meer info zie deze pagina