De laatste Seven van 2018

 

Clubblad cover 2018

Het zit er weer op, de laatste Seven van 2018 is klaar. Een jaar lang info verzamelen, mails lezen, op internet speuren. 6 clubbladen per jaar, 32 pagina's dik gevuld voor én door onze leden.

We; de voorzitter Marco, evenementencoördinator Natascha, redactionele hulp Gitty, vaste schrijvers; Joop, Henk en Amy en ondergetekende, bedanken jullie allemaal voor jullie bijdrage, groot en klein. Laten we er in 2019 weer net zo'n mooi jaar van maken!

Dan dit clubblad: Boordevol foto's, o.a. van de kerstkaartfoto's die zijn ingezonden. Jullie waren weer creatief hoor. Bij deze Seven zat hij dan, de kerstkaart met de winnende foto gemaakt door Paul van 't Veer. Deze is verstuurd naar onze ruim 1400 leden in binnen- en buitenland.

We duiken met Joop weer even de geschiedenis in en van Henk zijn beeldmateriaal krijg je gewoon nu al zin in een zomerfestival en een volle buik. Amy heeft ook weer mooie foto's ingezonden gekregen en ga jij aan haar nieuwe vraag voldoen?

Naast de gebruikelijke ritverslagen, ook een duidelijk verhaal over de oldtimerregeling achterin het clubblad. En mocht je met je oldtimer-Mini de weg trotseren? Denk dan vast aan een nieuwe foto voor de kerstinzending voor 2019...

Nu gaan Gitty en ik ons opmaken voor de keuze van de coverfoto van 2019. Tevens maken we een nieuwe planning met copysluitingsdata voor 2019.

Heb jij ook iets te vertellen, groot of klein of is je iets anders opgevallen? Ons mailadres is nog steeds redactie@minisevenclub.nl

Tot volgend jaar. 

Marloes Baelemans  

 

Heb jij een verhaal en/of foto's voor de Seven?

Stuur het dan voor 19 janauri naar Gitty en Marloes. Zij zullen je laten weten of alles in goede orde ontvangen is. En wie weet zie je het al terug in de eerste Seven van 2019.

Geen lid maar wil je voortaan ook de Seven ontvangen?

Meld je dan aan via deze link en je ontvangt hem zes keer per jaar.