Seven 4, 2018

 

Clubblad cover 2018

Deze week wordt je voorraad tijdschriften voor in de tuin of op het strand weer aangevuld, want Seven nummer 4 komt eraan.

En ook deze keer is het weer een goed gevuld tijdschrijft geworden. Zoals Marloes zegt:

Trots, Dat ben ik! Op weer een prachtig clubblad, mede gevuld door verschillende personen met hun eigen inzendingen. Ook ben blij met de samenwerking met Gitty als mede-redacteur en Amy en Natascha, die zelfstandig hun pagina opmaken, zodat er voor mij meer tijd overblijft om... Nou ja, om te werken!

Steeds in het begin van het maken van het clubblad, vraag ik me af of het deze keer wel vol komt. Maar, zoals in de natuur van de mens zit (?), doen we altijd alles op het laatste moment en blijkt dan, wanneer het clubblad bijna af moet zijn, dat we toch voldoende kopij hebben gehad en we weer de volle 32 pagina's kunnen vullen. En dit keer is hij geweldig divers. Het is een heerlijk mini-magazine met vakantieverhalen en race-avonturen geworden. 

Maar daarmee is de kous nog niet af... In september gaan we weer aan de volgende editie denken en deze moet natuurlijk ook weer vol! Soms denken mensen nog wel eens, 'ach, waarom zou ik dat insturen?' Maar het is toch leuk om je Mini belevenissen met andere Mini-liefhebbers te delen? Dus kom maar op met je vakantieverhalen, je eerste rit-beleving, je sleutelverhaal, je gevonden Mini op vakantie of je foto van de Mini-toilettas, want zoals je op pagina 28 kunt lezen zijn we op zoek, naar jouw unieke inzending!

Groetjes,

Marloes Baelemans

 

PS1: De deadline voor het aanleveren van materiaal voor de Seven van oktober is zaterdag 16 september. Je bijdrage kan gestuurd worden naar redactie@minisevenclub.nl. Gitty en Marloes laten je zo snel mogelijk horen of het is ontvangen. 

PS 2: Ook de Seven ontvangen?

Meld je dan aan via deze link en je ontvangt hem voortaan zes keer per jaar.