Ingediend door Natascha op vr, 07-02-2020 11:55
Berichttekst

uitsnede cover Seven 1 2020_Nick Koolen

En het is alweer zover, vandaag of morgen valt Seven 1 van 2020 bij onze leden op de mat. Marloes vertelt er meer over:

De eerste Seven van weer een nieuw jaar. De opmaakperikelen liggen achter de rug, de covers zijn gekozen, iedereen is op de hoogte van de planning, maar achteroverleunen is niet aan de orde. De harde schijf van de redactie moet nodig worden opgeschoond. Tevens staan er op de desktop op mijn werk en de thuis-laptop ook nog diverse downloads. Hopelijk kom ik eraan toe het eens allemaal op de harde schijf te ordenen, zodat een eventuele vervolgredacteur er ook duidelijk mee aan de slag kan...

In de mail komen Gitty en ik deze keer weinig nieuwe input tegen. We hopen dat het grote aantal nieuwe leden ook nieuwe aanwas aan verhalen met zich meebrengt. Ik heb in elk geval een boel enthousiasme gezien, want ik heb dit nog maar amper getypt of de Brabantse Winterrit met veel nieuwe rijders staat voor de deur! En warempel, wanneer ik Olivier van 12 jaar aanspreek, is hij dolenthousiast en wil ook een stukje schrijven over zijn eerste ervaring. Hij mocht nog een prijsje mee naar huis nemen ook! Wat een toffe dag met zijn vader heeft hij gehad.

In deze Seven gaat Joop verder met de stuurvaardigheidsserie en start hij een nieuwe serie over de Nieuwe Mini. We blikken terug op de LifLafrit, de laatste rit van 2019, de Oud- en Nieuwrit met ontzettend veel deelnemers en ja, ook de Brabantse Winterrit komt voorbij. En natuurlijk vertellen we je hoe we aan de foto op de cover van deze Seven gekomen zijn. 

En er is nog veel meer te lezen en te kijken in deze eerste Seven van 2020. Ga er maar eens lekker voor zitten, tegen een toepasselijk kussentje...

 

PS 1: Onze redactie is alweer begonnen aan de tweede Seven van 2020. Heb jij daar een mooi verslag of foto’s voor? Stuur die dan voor 8 maart naar ze toe. 

PS 2: Krijg jij de Seven nog niet? Meld je dan nu aan via deze link en je ontvangt hem zes keer per jaar. 

PS 3: Ben je al lid? Kijk dan vooral eens achterin de Seven naar de ledenaanbiedingen, wie weet zit er wel wat voor jou bij. 

PS 4: Bij vragen over de bezorging kun je contact opnemen met de redactie

The website encountered an unexpected error. Please try again later.