Ingediend door Natascha op ma, 01-06-2020 17:42
Berichttekst

Afgelopen week kon je meedoen met onze eerste online kaartleesrit. Ruim 40 minirijders hadden zich ingeschreven en 28 van hun kwamen ook echt bij de virtuele finish terecht. Gelukkig komt dit bij onze echte ritten normaal gesproken niet voor. Dan weet iedereen wel de finish te vinden met de opvangers die er onderweg neergezet worden of anders wel met wat hulp van het navigatiesysteem. We dachten daarom dat en beetje extra uitleg geen kwaad kon. Dus deze keer niet alleen een filmpje met de uitslag, maar ook met een uitgebreide uitleg. 

Heb je de rit niet gereden maar wil je dat toch nog doen? Je vindt hem op deze pagina. En wil je verder oefenen? Kijk dan eens op redrive.app. Hier vind je routes en van diverse rally’s. Genoeg te puzzelen dus.

En van 14 - 20 juni kun je bij ons meedoen met de virtuele kersenrit. Dit wordt een combinatie van de virtuele puzzelrit, de echte Kersenrit en ..... 

Op 1 - 2 augustus kun je eindelijk weer je Mini op stap. Weliswaar nog niet met een groepsrit maar gewoon vanuit je eigen huis. Het wordt een echte rit, maar met online contact. We gaan dan namelijk Crazy88 spelen. Doe je mee?