Seven 3 is uit

Ingediend door Natascha op
Berichttekst

Cover Seven 3 2020_fotograaf Noortje BloklandHeb jij hem al ontvangen? Seven 3 van 2020. Deze keer zelfs met vier pagina’s extra en Marloes vertelt waarom.

In deze Seven staan ingezonden stukken die het vorig jaar net niet gehaald hebben of te laat waren ingezonden voor de editie van toen. Zo hebben we een verhaal van Eric over de reis naar het IMM van vorig jaar. Normaal zou iedereen nu zo'n beetje daar aan het feesten zijn, maar helaas. Dus nu genieten we na met zijn verhaal. En aan de nieuwkomers; nee, je staat niet altijd met pech op zo'n reisje!

Verder ontving ik veel foto's voor de cover, helaas weinig staande zoals deze prachtige foto die is gemaakt door Noortje Blokland. Ook staan er veel verhalen van leden in, die nu tijd genoeg hadden om wat tekst bij elkaar te typen. Ron was wel heel erg creatief, Sharon nieuw en Marcel lekker uitgebreid en Mecia zat ook in de schrijfmodus. We maken hem uiteindelijk allemaal samen!

Virtueel zijn we ook aan de slag gegaan om jullie bezig te houden. Susan won er zelfs een overtocht mee naar Texel! Kortom genoeg te lezen en kijken dus.

En voor degenen die de Seven nog niet krijgen, klik snel op deze link en meld je aan. Deze Seven komt dan zo snel mogelijk naar je toe.

Help je mee met vullen van de volgende Seven? Lever je foto’s en verhalen dan voor 5 juli aan bij Marloes en Gitty.

Voor nu wensen we je veel leesplezier!