Seven 6, 2020

Ingediend door Natascha op
Berichttekst

Cover Seven 6, 2020

Hij wordt bijna bij je bezorgd, de laatste Seven van 2020. Net zoals veel andere dingen had deze editie te lijden onder de gevolgen van het Coronavirus. Hij is dus wat later dan gepland. Maar hij is  nu onderweg en de postbode doet hem zo snel mogelijk bij je in de brievenbus. Misschien heb je hem zelf al ontvangen.

Heb jij nu vakantie? Dan heb je hopelijk alle tijd om lekker op de bank te gaan zitten met deze Seven. Geen vakantie? Ga er toch maar even voor zitten want er staat weer een hoop moois in. Zo lees je onder anderen een verslag van het Noorderweekend. Helen vertelt over een bijzondere rit die zij gemaakt heeft. Er is goed nieuws met verschillende geboortekaartjes. Er komt een vrijwilliger aan het woord. En Marloes vertelt over haar ervaring met het schrijven voor de Seven. En dat is nog niet alles, maar dat zie je vanzelf.

Realiseer je je tijdens het lezen dat jij eigenlijk ook wel een mooi verhaal hebt, of leuke foto’s hebt liggen die prima in de Seven kunnen, aarzel dan niet maar mail het gelijk naar Marloes en Gitty. Als je dat voor 16 januari doet komt het misschien al in de februari editie.

Voor nu wensen we je veel leesplezier, fijne feestdagen en alvast een goed 2021.

PS: Krijg jij de Seven nog niet? Klik snel op deze link en meld je aan en hij komt zo snel mogelijk naar je toe.