Sponsors bedankt!

Ingediend door Natascha op
Berichttekst

Een club als de onze kan natuurlijk niet zonder sponsoren.. Die sponsoren maken het namelijk mogelijk dat je voor slechts € 30,- per kalenderjaar lid bent van de Mini Seven Club Nederland en dat we je voor die drie tientjes ook nog eens heel veel leuks kunnen bieden!

Daarnaast maken sponsoren het mogelijk dat het inschrijfgeld voor de vele ritten die we jaarlijks organiseren laag blijft en bijvoorbeeld de clubdagen gewoon helemaal gratis zijn.

Des te belangrijker dus om nog maar weer eens de aandacht te vestigen op de vele sponsoren die onze club een warm hart toedragen.

Voor 2020 hebben de volgende sponsoren weer bijgetekend:

Ben je op zoek naar iets voor je Mini? Is je Mini toe aan een beurt en zoek je een vakman? Kijk dan eerst eens bij één van bovenstaande sponsoren die onze club steunen middels een jaarlijkse bijdrage!

Ken of ben je ook iemand die graag z'n, al dan niet financiële, steentje bij zou willen dragen aan de club? Laat dan van je horen en mail ons! We zijn altijd op zoek naar actieve vrijwilligers en sponsoren. Sponsoren kan al vanaf een zeer aantrekkelijke € 50,- maar ook kleinere bijdragen of het ter beschikking stellen van prijzen of een ruimte om te starten of finishen met een rit zijn van harte welkom!