Ledenvoordeel!

Ingediend door YordyS op
Berichttekst

FunCarRunLid zijn van Mini Seven Club Nederland is niet alleen heel leuk, het biedt ook tal van andere voordelen. Naast zes keer per jaar het clubblad, korting op clubritten (als die straks weer mogen) en clubevenementen en bijvoorbeeld gratis toegang tot de clubdag is er ook bij heel veel bedrijven ledenvoordeel te behalen in de vorm van een mooie korting speciaal voor leden.

Daaraan kunnen we nu ook korting op de Funcarrun toevoegen! Als lid van de Mini Seven Club ontvang je nu € 5,- korting op het inschrijfgeld voor "De Proloog", waardoor je voor slechts € 29,95 per inschrijving/equipe betaald. Let wel, het aantal deelnemers is beperkt dus op is op!

Proloog editie Hanzesteden

Op 19 juni 2021 organiseren wij de proloog van de 4 daagse Hanzestedeneditie van a.s. september. Ons eigen land heeft ook een aantal interessante en mooie Hanzesteden. Wil je dus een keer uitproberen of de Funcarrun iets voor jou is? Dan kan je hier de sfeer proeven en de #avonturenrit samen met ons aangaan.

Bij de start ontvangen jullie opdrachten met kaart, lever deze in voor 21:00 uur op de Finish locatie (online ook mogelijk i.v.m. covid-19) De hoofdprijs van deze rit (19 juni) is een inschrijving voor een meerdaagse editie van de Funcarrun naar keuze.

Bij dit evenement zullen alle dan geldende coronaregels in acht worden genomen. De kosten voor deze proloog zijn slechts € 34,95 per team (voor leden van de club dus € 29,95). Vooraf reserveren is noodzakelijk, er is namelijk slechts plek voor 100 teams.

De start locatie ligt in de provincie Utrecht, de exacte locatie van deze rit laten we de ingeschreven teams weten op 10 juni 2021. Voor dit 1 dag durende evenement worden geen eisen gesteld omtrent leeftijd van het deelnemende voertuig.

Wil je mee doen? Geef je dan voor 7 juni op door de onderstaande gegevens te mailen naar esther@minisevenclub.nl, dan zorgen wij dat de gegevens bij de organisatie terecht komen.

We hebben in ieder geval van je nodig:
- Naam
- Telefoonnummer
- Lidmaatschapsnummer MSCN
- E-mailadres

Nogmaals: lijkt het je, net als ons, heel leuk om mee te doen meld je dan snel aan want vol is vol..

Kijk voor meer info op www.funcarrun.eu!