Terugblik Oud- en Nieuw meeting

Ingediend door Natascha op
Berichttekst

Zondag 10 januari stond onze traditionele Oud- en Nieuwrit gepland. Bij deze rit nodigen we altijd alle Minirijders uit, of ze nou in een oude of nieuwe Mini rijden en of ze nou lid zijn van onze Miniclub of een andere of helemaal niet. We willen het nieuwe jaar graag goed beginnen en wensen iedereen veel plezier met zijn/haar Mini. Helaas was met een groep te rijden dit jaar geen optie, maar om elkaar nou helemaal niet live te zien zo aan het begin van het jaar vonden we ook weer niets. En dus riep de uitzetter van de rit, Yordy, een groepje enthousiastelingen bij elkaar om een alternatief te bedenken. Samen met Esther, Bonnie, Sharon en Natascha werd er een alternatief bedacht, de Oud- en Nieuw meeting.

Inno in de sneeuw

Dankzij een samenwerking met autopuzzeltocht.nl kon je gewoon met je Mini toeren. Weliswaar in je eigen omgeving en niet met een groep maar toch. Je kon ook nog kunnen puzzelen als je daar zin in had. En bij de finish gezellig napraten met andere Minirijders.

Tijdens de borrel bleek dat een deel van de mensen inderdaad een puzzelrit gereden had, anderen hebben hem bewaard voor een later moment en een eigen tocht uitgezet. Iedereen was het erover eens dat dit een goed alternatief was en zat gezellig te praten in de virtuele bar. Toen kwam de quiz met tien vragen over de club en Mini in het algemeen, je kon een gratis ticket voor een van onze Miniweekenden winnen dus er werd had gestreden. Maar er kan er maar een de winnaar zijn en dat was Sabine.

De deelnemers konden ook nog meedoen voor een andere prijs, de foto die jij tijdens de rit gemaakt hebt tot eind januari bovenaan onze Facebookpagina. Er zijn mooie foto’s binnengekomen maar uiteindelijk kan er maar een de winnaar zijn en dat is de foto van Ralph. Omdat wij nog twee foto’s erg mooi vonden hebben we nog een extra prijsje in het leven geroepen, Arie en Mecia, jullie Mini komt binnenkort voorbij in de dinsdagfoto op Facebook.

Iedereen die meegedaan heeft, bedankt dat je erbij was. De kortingscode van autopuzzeltocht.nl blijft nog geldig tot eind maart, zie de Seven van februari voor meer informatie en natuurlijk nog meer foto’s van deze leuke dag.