Welkom bij Mini Seven Club Nederland

Ingediend door Frank 1.6 op
Berichttekst

Logo 60 jaar Mini Seven Club NederlandEven voorstellen: Mini Seven Club Nederland

Hoe is onze club ontstaan?

Op 4 oktober 1959 rolde de allereerste Mini van de band. Een revolutionair kleine auto ontworpen door Sir Alec Issigonis. Het model werd op de markt gebracht als Moris Mini Minor en Austin Seven en al snel werden er in Nederland twee merkenclubs opgericht. In september 1962 zijn deze clubs samengevoegd tot de Mini Seven Club Nederland.

Voor wie is onze club opgericht?

De Mini Seven Club Nederland is een club voor alle Miniliefhebbers, dus voor alle modellen van 1959 tot nu. Ons doel is Minirijders met elkaar in contact brengen. Onze leden vinden elkaar via ons forum en onze Facebookgroep – en pagina maar vooral op de vele verschillende evenementen die we organiseren.

Waarom zou ik lid worden?

Dankzij jouw bijdrage kunnen onze vrijwilligers afwisselende evenementen organiseren in alle delen van ons land. Er is voor ieder wat wils. Zo zijn er:

-          Clubavonden waarbij je onder het genot van een drankje een avondje kunt kletsen over Mini’s

-          Clubmeetings/clubdagen waar grote aantallen Mini’s op af komen en je, naast genieten van de Mini’s, kunt winkelen bij diverse standjes en mee kan door aan verschillende activiteiten

-          Puzzelritten waarbij jouw navigatiekennis getest wordt

-          Toertochten waarbij je lekker relaxed door de mooiste stukjes Nederland toert

-          Weekenden met niet alleen een rit maar ook lekker eten en afwisselende activiteiten.

Verder komt er om de maand een clubblad uit dat gevuld wordt met verhalen en foto’s van leden. Plaatsen we de mooiste foto’s in ons Flickr-album en op Instagram. En vind je heel veel technische informatie op deze website. En of dat nog niet genoeg is krijgen onze leden korting op het deelnamegeld van al onze evenementen en zijn er diverse ledenaanbiedingen. Dit alles krijg je voor slechts € 32,50 per jaar.