Heb jij Seven 4 al binnen?

Ingediend door Natascha op
Berichttekst

Cover Seven 4 2023 Mini voor molen

De vierde Seven van dit jaar is uit. En deze keer vertellen diverse leden over het klussen aan hun Mini. Amy vertelt hoe de hydrolastische vering van een Mini werkt. Henk heeft een stuk geschreven over de Mini's die speciaal voor de Nederlandse markt gebouwd zijn. En Bart sluit daarbij aan met een thema voor de Mini Clubdag op 24 september. Roald en Demelza hebben een mooi verhaal en foto’s aangeleverd van de meeting op Zandvoort. En Gerrit vertelt ons meer over slotraces. En dat is nog niet alles, dus lees snel verder in de Seven. We horen graag wat je ervan vond.

Ben jij al lid maar heb je de Seven niet ontvangen? Mail dan naar Amy, dan kan ze voor je nakijken naar welk adres hij is verstuurd. Ben je nog geen betalend lid? Regel dat dan snel via dit formulier en de Seven komt zo snel mogelijk jouw kant op.

Tot slot, de Seven wordt gevuld met verhalen en foto’s van onze leden. Dus ben je bezig met klussen aan je Mini? Heb je een leuke dag gehad met je Mini? Ergens Mini's gespot of iets anders te vertellen? Laat het ons weten. Je mag zelf wat aanleveren en we vinden het ook leuk als je de redactie uitnodigt om bij je langs te komen voor een interview.

Veel leesplezier!

PS: De kopijsluiting voor de volgende Seven is op 24 september. Mail snel je verhalen en foto's naar redactie@minisevenclub.nl