Seven 2 is onderweg!

Ingediend door AmyArends op
Berichttekst

Seven 2 is naar jullie onderweg! Deze keer met het jaarlijkse presentje erbij. Willen jullie nog even geheim houden wat het is? Dan is het voor iedereen een verrassing. Vanwege een foutje met het inpakken kan het even duren voordat je het clubblad ontvangt. Het ene deel van de leden zal het clubblad deze week al ontvangen en voor de rest kan het een paar weken langer duren. We doen ons best het zo snel mogelijk te versturen!

 

Deze keer in de Seven een hoop nieuwtjes. Zo nemen we jullie mee in de drie verschillende clubdagen die we dit jaar organiseren en we hebben nieuws over de clubwinkel. Ook is er nieuws over de sluiting van de fabriek in Born en over de nieuwe Aceman. ​
We worden door Edwin en Leontien meegenomen in hun ervaring met het Winterweekend en daarbij staat ook de uitslag van de Winterrit, die in dat zelfde weekend werd gereden. En om 37 jaar penningmeesterschap af te sluiten hebben we Ton tijdens de ALV in het zonnetje gezet, maar voor in het clubblad hebben Joop en Ria een mooie verzameling gemaakt van (bijna) alle werk-zaamheden die Ton, en ook zeker Wilhelmien, hebben verricht. Waarvoor nogmaals dank. ​We kijken ook terug op 65 jaar Mini door te kijken naar wat er in ons eerste clubblad stond. Van Koen ontvingen we een mooi verhaal over de rallycross en Gerrit neemt ons weer mee in de wereld van de Corgi Toys. 

 

PS 1: Krijg jij de Seven nog niet? Klik snel op deze link en meld je aan. Hij komt dan zo snel mogelijk naar je toe.

PS 2: De redactie heeft jouw tekst en foto's voor de Seven van juni voor 26 mei nodig.